Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Storno objednávky před doručením

Od: mat* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,nemáte nějakou zkušenost se stornem objednávky před jejím doručením?Objednal jsem si mobilní telefon přes internet,který mi bude doručen českou poštou. Nevím jestli nejsou nějaké sankce,když telefon mi poslaný nepřeberu.Bylo tam psáno ihned a přišel mi email,že ho doručí do pěti prac.dnů.O sankcích jsem se tam nic nedočetl.Děkuji za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob*
hodnocení

0x

Pokud v obchodních podmínkách žádná sankce za nepřevzetí zboží není, jak by z vás co dolovali? Zkuste jim zavolat a zeptat se v jaké fázi je objednávka, třeba ještě ani není na cestě.

mat*
hodnocení

Volal jsem zasilka je odeslana a udajne na ceste ale me zajima jestli jsem to povinen prevzit.Je v tom nejaky problem?V podminkach je napsane ze objednavka je zavazna.*zed*

rob*

pokud v obhodních podmínkách nenajdete podobnou formulaci, jako je tady detiazahrada.cz/...

tak si zkuste si počíst tady:

lupa.cz/...

na mě je to moc písmenek :)

8976*
hodnocení

0x

přečtěte si podmínky - smlouva, napište jim mail, že telefon nechcete - např. sehnal jsem jej za daleko nižší cenu a zásilku nepřebírejte, vyřízeno...podle mne nemají na storno popllatky žádný právní nárok...

jesse*
hodnocení

0x

zjistěte si jaké mají sankce...jestli by se spíš nevyplatilo odstoupit po převzetí od kupní smlouvy

hodnocení

0x

Já jsem si před 14 dny objednal po internetu dalekohled, který měl být skladem. Po dvou dnech mi poslali email, že zboží skladem není a že ho objednali u dodavatele. Zavolal jsem jim, že ho nechci a tím byla věc vyřízena. Nic jsem neplatil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]