Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dobrý podvečer, dobré ráno,
nevím kdo a kdy bude číst a zdravím všechny, hlavně ty, kteří rádi a levně osobně pomohou.
Prosím o KONTAKT na někoho nejlépe z Prahy. Kleknul mi mobil a na NOVÝ rozhodně nemám.
Vytáhl jsem starý a je asi hodně starý Huawei CUN-L21, Android 5.1. Nejdou mi tam některé App
- teda skoro většina. Bohužel jsem tak "chud", že chci poprosit, jestli nejde aktualizovat buď
celý Android OS na vyšší verzi, nebo jenom část nějakého zabezpečení a "Obchodu Play".
Můžete PROSÍM pomoci? Předem MOC děkuji.
Aktualizace není možná protože je dělána na novější softwarové vybavení telefonu. Tedy zastaralou technoligii nelze Aktualizovat...jediné co je možné kouknout po repasovaném telefonu nebo bazaru...
Aha, víte o někom, kdo by to uměl do mobilu nahrát? Custom ROM = LineageOS 22.1 = Android 15 QPR1, s kódem AOSP od Googlu. To by snad mohlo skoro PLNĚ fungovat, NE? Víte o někom, kdo by to zvládnul?
Takže troll. Poslední custom ROM pro tuhle vykopávku je někde z roku 22, a ještě nějaká beta, kde několik zásadních věcí nefunguje. A z čeho toho člověka chcete zaplatit? Na nový telefon nemáte, i když ty nejlevnější šunky se dají koupit už do dvou tisíc, ale hledáte někoho, kdo se bude hodiny hledat se starými mrtvými linky, a snažit se to zprovoznit? Jako že by z dobroty duše ztrácel svůj soukromý čas a nervy pro cizího člověka? To nemyslíte vážně, že ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.