Nejste přihlášen/a.
Set-top-box Tesla Hybrit TV 200 jsem zakoupil pro funkci červeného tlačítka a možnosti sledování již přehrátých pořadů až 7 dní zpětně. Toto mně nefunguje u primy, novy vůbec a čt jen částečně. Po zvolení programu se objeví tečkovaný kroužek a pokud se nezačne přehrávat zvolený pořad, tak se kroužek roztočí, jako že se načítá pořad, ale ten se nikdy nenačte.Přehrají se jen nevýznámé pořady, filmy a jiné pořady ne i když u nich není oznámení, že nelze z důvodů práv přehrát. U seriálů se některé díly přehrají, některé ne. Bylo třikrát reklamováno s požadavkem zrušení kupní smlovy. Reklamace nebyla uznána a sděleno, že přístroj pracuje bez závad a vše jde přehrát.Nebylo ovšem i na můj požadavek předvedeno. Jestli dělám nějakou chybu, nevím, servis mně nic nevytkl. Tak je jen veliké zklamání z nedokonalého přístroje. Internet je připojen kabelem, signál tv je výborný a přímé sledování pořadů tv je bez závad.
Rád bych uvítal radu, co s tím, má někdo podobnou zkušenost? Zejména, kdyby se mohl vyjádřit výrobce.
Děkuji za zájem a jakoukoliv pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.