Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hbbtv-červené tlačítko

Od: jaroslavpol odpovědí: 2 změna:

Set-top-box Tesla Hybrit TV 200 jsem zakoupil pro funkci červeného tlačítka a možnosti sledování již přehrátých pořadů až 7 dní zpětně. Toto mně nefunguje u primy, novy vůbec a čt jen částečně. Po zvolení programu se objeví tečkovaný kroužek a pokud se nezačne přehrávat zvolený pořad, tak se kroužek roztočí, jako že se načítá pořad, ale ten se nikdy nenačte.Přehrají se jen nevýznámé pořady, filmy a jiné pořady ne i když u nich není oznámení, že nelze z důvodů práv přehrát. U seriálů se některé díly přehrají, některé ne. Bylo třikrát reklamováno s požadavkem zrušení kupní smlovy. Reklamace nebyla uznána a sděleno, že přístroj pracuje bez závad a vše jde přehrát.Nebylo ovšem i na můj požadavek předvedeno. Jestli dělám nějakou chybu, nevím, servis mně nic nevytkl. Tak je jen veliké zklamání z nedokonalého přístroje. Internet je připojen kabelem, signál tv je výborný a přímé sledování pořadů tv je bez závad.

Rád bych uvítal radu, co s tím, má někdo podobnou zkušenost? Zejména, kdyby se mohl vyjádřit výrobce.

Děkuji za zájem a jakoukoliv pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jakou rychlost připojení máte?
doplněno 03.06.25 13:18: Koukám na recenze, "červené tlačítko" nefunguje, nebo funguje špatně více uživatelům. U settop boxů je problém, že už je solidnější výrobci zpravidla nevyrábí a zákazník je nucen kupovat noname šunty (třeba s nálepkou Tesla). Navíc toto zařízení neumí aktualizovat jednotlivé aplikace pro přehrávání z různých multiplexů, takže pokud je zde nějaký vývoj v aplikacích HbbTV, jste odkázán na to, zda se výrobce uráčí vydat celý nový FW, ale ten na to kašle, protože je noname a jméno tedy neztratí, jen by ho to stálo prachy.
Kde jste to koupil? V Alze by to asi vzali zpět, menší prodejce se bude do krve bránit.

halamus
hodnocení

0x
Tipuji, že problém bude v pomalém internetovém připojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]