Dobrý den. Chtěl bych se prosím poptat,nechat si poradit s výběrem tv. Chci kupovat novou televizi,chci uhlopričku 75-77"..cena do 40000kc. Máte někdo nějaký tip, zkušenost s nějakou konkrétní značkou? Já se díval na Samsung,TCL, HISENSE...možností je spousta,v technologiích se moc nevyznám,jen jsem se dočetl že tv s OLED se nějak vypalují... , prý se mám zaměřit na podsvícení mini led...tak vůbec nevím. Budu rád za rady na co se tak nějak zaměřit,na co si dát pozor.. děkuji
Nic se nevypaluje, pokud na to mas rozpocet, kup si oled. Pokud ne, tak miniled, treba C9xx nebo C8xx od TCL. Pripadne Hisense. Kazdopadne idealne s google tv/android.
Já osobně bych šel nejspíš do qled. Nehrozí to vypalování. A nejspíše Sony, samsung nebo něco co nemá android. Sestra si pořídila malou 100cm tcl do ložnice a když to chce aktualizaci, tak se ani nestáhne, prý malá paměť. Musel jsem vložit USB paměť a teprve potom se to podařilo. Také je to hrozně pomalé i když má dobrý signál wifi. Třeba samsung u dcery šlape bleskově a má ho mnohé déle.
Nejsem žádnej odborník a tak si nechám poradit od kamarádů. Tím pádem mám už třetí Samsung a vždy jsem byl spokojen. Třetí proto, protože si kupuji vždy větší uhlopříčku, abych na to viděl. Ovládání má podle mě nejlepší ze všech TV co jsem měl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.