Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr televize

Od: ozak1968® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Chtěl bych se prosím poptat,nechat si poradit s výběrem tv. Chci kupovat novou televizi,chci uhlopričku 75-77"..cena do 40000kc. Máte někdo nějaký tip, zkušenost s nějakou konkrétní značkou? Já se díval na Samsung,TCL, HISENSE...možností je spousta,v technologiích se moc nevyznám,jen jsem se dočetl že tv s OLED se nějak vypalují... , prý se mám zaměřit na podsvícení mini led...tak vůbec nevím. Budu rád za rady na co se tak nějak zaměřit,na co si dát pozor.. děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doporučuji si přečíst tento článek včetně diskuze na AVmanii avmania.zive.cz/...

re4zon
hodnocení

1x
Nic se nevypaluje, pokud na to mas rozpocet, kup si oled. Pokud ne, tak miniled, treba C9xx nebo C8xx od TCL. Pripadne Hisense. Kazdopadne idealne s google tv/android.

hodnocení

1x
Já osobně bych šel nejspíš do qled. Nehrozí to vypalování. A nejspíše Sony, samsung nebo něco co nemá android. Sestra si pořídila malou 100cm tcl do ložnice a když to chce aktualizaci, tak se ani nestáhne, prý malá paměť. Musel jsem vložit USB paměť a teprve potom se to podařilo. Také je to hrozně pomalé i když má dobrý signál wifi. Třeba samsung u dcery šlape bleskově a má ho mnohé déle.

mil®
hodnocení

0x

Nejsem žádnej odborník a tak si nechám poradit od kamarádů. Tím pádem mám už třetí Samsung a vždy jsem byl spokojen. Třetí proto, protože si kupuji vždy větší uhlopříčku, abych na to viděl. Ovládání má podle mě nejlepší ze všech TV co jsem měl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]