Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reproduktory na 2 zařízení

Od: tadeasmusil odpovědí: 9 změna:
Dobrý den
Potřeboval bych poradit se zapojením reproduktorů. Koupil jsem si nové reproduktory a chtěl bych je zapojit zároveň do televize a do PC. Zjistil jsem ale, že by se mohli poškodit reproduktory, nebo se vzájemně rušit signály. Potřeboval bych poradit nějaký audio switch, do kterého bych zapojil kabely z obou vstupů a vycházel by z něj jeden výstup na reproduktory. Podle potřeby bych si potom přepínal mezi vstupy a hrál by zvuk pouze z jednoho zařízení a signály by se mezi sebou nerušili. Existuje něco takového? Popřípadě kde to sehnat. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano existuje, třeba něco takového.
zbozi.cz/...
Je je otázka času kdy na to přepínání zapomenete :-D

111®
hodnocení

0x

No dvoupolovy přepínač seženeš v elektro součástkách.

jiofa
hodnocení

0x

kytary.cz/... Můžete až 4 vsupy. Tv + pc sluchátkový výstup do vstup sluch. zesil. Výstup do aktivních reproduktorů.

jiofa

Tak sory, ono je tohhle obráceně. Beru zpět.

jiofa

Zde tento mix. kytary.cz/...

yarda1
hodnocení

0x

Jaké reproduktory? Aktivní, pasívní, vícepásmové s výhybkami...?

Já jsem hledal, jak zapojit vnější reproduktory do televizoru (v těch současných placatých na kvalitní reproduktory moc místa není) a nic použitelného jsem nenašel (pokud bych se nechtěl praštit přes kapsu a koupit domácí kino nebo soundbar). :(

riva
hodnocení

0x

Normálně toto řeší zesilovač s více vstupy. Já používám Yamaha R-S202 av-prijimace.heureka.cz/...

, ale existuje i spousta levnějších řešení, pro aktivní reproduktory třeba vícevstupový mixážní pult.

hodnocení

0x

Dynavox AMP-S MKII

- pro ovládání páru reproduktorů ze dvou zdrojů, např. ze stereo zesilovače nebo surroundového zesilovače

https://www.hifimedia.cz/dynavox-amp-s-mkii/

hodnocení

0x

A zde máte " ruční", dokonce tři vstupy; použijete prozatím dva vstupy, třetí někdy příště, když něco ze zvuků přibude. Video zůstane volné... a máte to "za hubičku"...až na to poštovné...možná někdo pošle levněji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]