Dobrý den Potřeboval bych poradit se zapojením reproduktorů. Koupil jsem si nové reproduktory a chtěl bych je zapojit zároveň do televize a do PC. Zjistil jsem ale, že by se mohli poškodit reproduktory, nebo se vzájemně rušit signály. Potřeboval bych poradit nějaký audio switch, do kterého bych zapojil kabely z obou vstupů a vycházel by z něj jeden výstup na reproduktory. Podle potřeby bych si potom přepínal mezi vstupy a hrál by zvuk pouze z jednoho zařízení a signály by se mezi sebou nerušili. Existuje něco takového? Popřípadě kde to sehnat. Díky
Jaké reproduktory? Aktivní, pasívní, vícepásmové s výhybkami...?
Já jsem hledal, jak zapojit vnější reproduktory do televizoru (v těch současných placatých na kvalitní reproduktory moc místa není) a nic použitelného jsem nenašel (pokud bych se nechtěl praštit přes kapsu a koupit domácí kino nebo soundbar).
A zde máte " ruční", dokonce tři vstupy; použijete prozatím dva vstupy, třetí někdy příště, když něco ze zvuků přibude. Video zůstane volné... a máte to "za hubičku"...až na to poštovné...možná někdo pošle levněji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.