Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte set NVR s kamerami

Od: patrik odpovědí: 8 změna:
Ahoj, nedávno jsem tady dával otázku, že se mi nedaří nastavit NVR které mělo být naprogramované už z výroby. NVR jsem vrátil a teď vybírám nové, dokáže někdo doporučit nějaký set se 4 kamerami, podmínka je POE napájení nebo jiné řešení, ale tak abych využil utp co mám natažené ke kamerám a nemusel bych tahat další kabel pro napájení, takže asi bych zkousl i variantu obyč analog kamer s těmi rozdělovačemi pro rozdělení analog signálu a napájení po utp. Záleží co doporučíte. Další podmínka je sledování přes HDMI na televizi + vzdálený přístup v mobilní aplikaci. Kvalitně žádnou bombu nehledám, řeším nějaký levný set okolo 6 tisíc. Ideálně bez HDD, ten mám. Děkuji všem

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neodpovím na tvoji otázku, ale zkusím počítat místo tebe.

Hledáš levný set okolo 6-ti tisíc. Když plácnu, že kamera bude za 1000Kč, tak za štyři kamery máš 4000Kč a na NVR ti zbývá 2000. To nepočítám switch a napájení po ethernetu.

Takže bych řekl, že za tu cenu si můžeš objednat nějakou čínu a doufat, že to splní aspoň některé tvoje požadavky.

Píšeš o analogovém signálu. Nevím jestli se ještě používají analogové kamery, ale na analogový signál se tahá ke každé kameře samostatný koaxiální kabel a ten musí být připojen do extra zařízení, které spojuje signál z kamer do jednoho obrazu na obrazovku televize.

patrik
Setů s kamerama do této cenové relace je spousta, ptám se na doporučení od lidí co s nimi mají zkušenost. Nvr mají některé (vč těch levnějších) zabudované poe napájení v sobě. A analogový signál se dá za použití převodníků vést i po LAN kabelu vč poe napájení. To extra zařízení o kterém mluvíš je namísto nvr, jen v případě analogových kamer je to “dvr”

hodnocení

0x

Mám dvoje, na chatě a doma. hadex.cz/...

Spokojenost.

patrik
Bylo nastavení jednoduché? Zvládne to i člověk co neumí nastavovat ip adresy apod?

Nastavoval jsem si to sám a to nejsem žádný programátor, jen běžný uživatel PC. Prakticky po připojení internetu, kamer, monitoru a napájení, si to všechno ošahá samo.

Na mobilu pak stačí zadat přihlašovací údaje a taky to naskočí bez problému.

Jedině trochu složitější mi připadala správa na dálku přes PC pomocí programu CMS, ale tu prakticky nepoužívám. Stačí mi mobil.

Pohyb v samotném programu, zpětné prohlížení, detekce obličeje, parkovacího místa a podobně, je potřeba trochu nastudovat. Je to u každého záznamového zařízení trochu jinak. Tento je již moje čtvrté zařízení a trochu se mi s tím pletly ty předcházející tři. Ale jak se to jednou naučíte, tak v tom není problém se orientovat.

@starejpes® Dobrý den, jestli by to bylo za vás možné, mohl by jste tu prosím dát snímek z kamery? Zajímalo by mě, jak moc kvalitní záznamy reálně dělá. Děkuji

Přefoceno na mobil, datově zmenšeno. V originále je to ostřejší.

Doporučte set NVR s kamerami

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]