Nejste přihlášen/a.
Neodpovím na tvoji otázku, ale zkusím počítat místo tebe.
Hledáš levný set okolo 6-ti tisíc. Když plácnu, že kamera bude za 1000Kč, tak za štyři kamery máš 4000Kč a na NVR ti zbývá 2000. To nepočítám switch a napájení po ethernetu.
Takže bych řekl, že za tu cenu si můžeš objednat nějakou čínu a doufat, že to splní aspoň některé tvoje požadavky.
Píšeš o analogovém signálu. Nevím jestli se ještě používají analogové kamery, ale na analogový signál se tahá ke každé kameře samostatný koaxiální kabel a ten musí být připojen do extra zařízení, které spojuje signál z kamer do jednoho obrazu na obrazovku televize.
Nastavoval jsem si to sám a to nejsem žádný programátor, jen běžný uživatel PC. Prakticky po připojení internetu, kamer, monitoru a napájení, si to všechno ošahá samo.
Na mobilu pak stačí zadat přihlašovací údaje a taky to naskočí bez problému.
Jedině trochu složitější mi připadala správa na dálku přes PC pomocí programu CMS, ale tu prakticky nepoužívám. Stačí mi mobil.
Pohyb v samotném programu, zpětné prohlížení, detekce obličeje, parkovacího místa a podobně, je potřeba trochu nastudovat. Je to u každého záznamového zařízení trochu jinak. Tento je již moje čtvrté zařízení a trochu se mi s tím pletly ty předcházející tři. Ale jak se to jednou naučíte, tak v tom není problém se orientovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.