Nejste přihlášen/a.
Rozobrat, dat dole kryty, overit, ci sa toci samotny motor, hladat poskodeny prevod / padnuty remen.
Jednoduchsie ale bude ist s tym na zberny dvor a kupit normalnu modernu pracku. Naklady na prevadzku, kvalita prania a celkovy komfort budu lepsie. Ak to totiz nedokazete opravit sama a nahradny diel nebude za 100 CZK, ziadny opravar sa tym zaoberat nebude alebo len jeho vyjazd prevysi zostatkovu cenu pracky.
Pokud pračka vydává zvuky praní a cvakání, ale šnek (převodovka) se netočí, pravděpodobně došlo k poruše převodového mechanismu – může to být zlomený nebo vyšoupnutý převodový čep, opotřebovaná spojka či poškozený motorový převod; doporučuji nechat pračku zkontrolovat servisem, protože oprava převodovky nebo výměna šneku obvykle vyžaduje odborný zásah.
Jak se píše výše, podívat se dolů,
--------------------------------------------------
ale já bych nejdříve vytáhla šňůru z elektřiny.
Pokud tam je voda, tak vylít. A začala bych vyčištěním šneku.
Šnek bych vyšroubovala (opačně, to snad víte) a vyčistila bych všechnu špínu, písek, vlákna okolo hřídelky. (nevím, jak se to jmenuje, na čem to je posazené).
Možná za ta léta používání je šnek utemovaný různými vlákny z prádla.
Byla to tedy bílá, sólo pračka Romo, bez vedlejší ždímačky.
Moje zkušenost a vlastní práce.
ale já bych nejdříve vytáhla šňůru z elektřiny.
...
Já bych teda nejdříve vytáhl zástrčku ze zásuvky,ale každý má jiné pojmenování a myslí to samé .
Ta nějaká voda dole je tam bohužel vždycky a nikdy se nevyčerpá všechna.x
Šnek byl snad u těch nějakých posledních modelů v té starší době,ale potom byla (a je) éra výřivých.
Tam se toho moc pokazit nemohlo - jednoduché ovládání,tři prg.bez zbytečné elektroniky...
mnd - my takhle tedy mluvíme běžně.
Po odborné stránce ale chápu, že Vás to tahá za uši.
= výřivá pračka = nemá s výrem opravdu nic společného.
Je to 1 :1
Ak je to tá stará biela, Tak buď spadol remeň,čo je tá lepšia možnosť. Ak je to aj so žmýkačkou,tak tam je ešte možná ďalšia vada a to je už horšia možnosť,že odišli odstredivé spojky v reminici na motore a to asi ťažko zoženiete. Na motore sú dve voľne sa otáčajúce remenice a podľa otáčiek motora sa zapínajú,buď šnek alebo žmýkanie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.