Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, byl mi měněn praskly displej za nový,nebylo to v servisu,ale od jednoho chlápka, u kterého si hodně lidí servisuje mobily. po výměně mi nešla data ani wifi a vedle ukazatele signalu byl vykricnik,volat a posilat sms jde.
domluvili jsme se,že mu telefon znovu odevzdam a že to vyřeší,pak mi tedy volal a říkal,že je hotovo,že to byl nějáký antenovy kabel,který byl spatne zacvaknuty.Po zkousce opět stale nejdou data ani wifi. nevíte co by to mohlo být jiného? děkuji za odpoved.
Pokud jde volání a SMS, pak je anténní signálová cesta v pořádku. Wifi má "samostaný" modul, u dat je otázka jakou cestou je přijímáte. Takže já to vidím na poškození wifi modulu, u dat neumím odpovědět, když nevím, jak data přijímáte.
Co jsem vysledoval na diskuzích ve fórech, tak O2 má problém s DNSkou.
Furt se to s*alo, tak jsem na routeru přenastavil O2 DNS (192.168.1.1) na googlovský primární 8.8.8.8 a sekundární 8.8.4.4
Tak to vyzkoušej, i na mobilu
Na datech zadej na Private DNS dns.google
Na wifi v Nastavení IP z DHCP na Statická a tam DNS1 buď ponech O2čkovskou a DNS2 na záložní google 8.8.4.4 nebo změň o2čkovskou taky na primární google 8.8.8.8
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.