Dobrý den, jak umlčet tuto cinskou věc? Co je "pipak", jak nahradit do obvodu, za co? Dekujuu doplněno 18.05.25 11:19: Omlouvám se za špatně poskladanoz otázku. Je to hledač klíčů, koček atpod.vfungujici přes (něco jako) bluetooth. Přes aplikaci se dá vyhledat, kde je. Případně u něj zapnout alarm-pipani. Ta mě otravuje a chci ho umlčet. Otazka1: která součástka na obrázku ten protivný zvuk vydává? Otázka 2: Bude plnit obvod zakl.funkce po jejím vypájení?(asi ne?) Ot:3 čím ji nahradit? Co drží hubu. K ot.3: napadl mě stejný odpor nebo tak něco NA DRUHE STRANE NIC NENÍ. Děkuju za Vás čas a oml.se doplněno 18.05.25 15:14: V krytu pouze tlačítko a nad ním dioda. Taky se mi zdál pravděpodobnj repracek ta černá kostička s , ale připájená na 4 místech
Hezký den, oml.se. Má odpověď bez velkého přemýšlení by zněla: je to ta kulatá věc uprostřed, zdroj světla. To co svítí. Náhrada a) s el.energii: má mnoho variant podle požadavků na výkon i barvu..atpod b) bez el.energie: přes den slunce(venk.prostredi, světlo prostupuje i sklem-oknem), svit(úplněk TOP) NEBO světlo vydává OHEŇ...různé formy, tj na Vaši další případnou otázku. Jak zacházet, kontrolovat, zamezit ostatním nežádoucím vlivům které produkuje spolu se světlem, aby nevznikaly škody atd atd
Omlouvám se za špatně poskladanoz otázku. Je to hledač klíčů, koček atpod.vfungujici přes (něco jako) bluetooth. Přes aplikaci se dá vyhledat, kde je. Případně u něj zapnout alarm-pipani. Ta mě otravuje a chci ho umlčet. Otazka1: která součástka na obrázku ten protivný zvuk vydává? Otázka 2: Bude plnit obvod zakl.funkce po jejím vypájení?(asi ne?) Ot:3 čím ji nahradit? Co drží hubu. K ot.3: napadl mě stejný odpor nebo tak něco NA DRUHE STRANE NIC NENÍ. Děkuju za Vás čas a oml.se
Vyfoťte i tu druhou stranu, co "na ní nic není" A taky vyfoťte to zařízení zakrytované z obou stran, nějaké dírky by mohly prozradit kde se zvuk pod tím vyrábí. A když je tišťáček s baterkou bez obou krytů, tak také píská? Pak by mělo jít zjistit co na tišťáčku píská, ne?
Pokud optavdu z druhé strany nic není (může to vypadat i jako zlatý kulatý plíšek), tak by to mohla být ta hranatá součástka dole s pluskem. Opište její označení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.