Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsetkych a prosim nejaku radu okrem takych,ze si kup novu.
Mam asi rocnu plynovu varnu dosku Whirpool ( 4 horaky ) Problem, ktory mi vznikol je ,ze pri zapalovani plynu mi iskra neprestava cvakat.Ide to minutu/dve a potom prestane.To sa deje pri kazdom zapalovani a je jedno, ktory horak zapalujem.Preto sa pytam,ci nema niekto s tym skusenost.Mozno je to iba prkotina.Nechce sa mi to odmontovavat,nosit do servisu,aj ked je v zaruke a cakat tyzden/dva.Skuste poradit.
Tohle by mohla být drobnost a mechanik by to mohl udělat u vás doma. Zkuste reklamovat a trvejte na opravě/kontrole u vás doma!
Trochu nechápu, jaký vliv má územní umístění spotřebiče na výkon záruky! Tomu mechanikovi do Maďarska stačí občanka!
Zkuste se o radu obrátit na výrobce!
Bud to date na reklamaciu (co nechcete) alebo dokazete sam demontovat zdroj VN pre iskru a vymenit ho za novy (zbytocne naklady, vysledok neisty).
S opravou neporadím, ale když to dělala naše plynová deska - ta teda dávala jiskru pořád bez přestání - tak jsem odpojil desku od elektřiny a ženské zapalují plotýnky elektrickým zapalovačem. Plyn používáme tak zřídka, že to nevadí.
Fajn rada ! Takže já si koupím drahou desku a ještě v záruce jí budu zapalovat sirkama! To je asi jako kdyby mi nesvítil nový křišťálový lustr a Vy byste mi poradil svítit petrolejkou.
Taky by tazatel mohl třeba vařit na zahradě nad ohněm.
Sirkama? Sirkama byste to možná zapaloval vy. U nás na to máme bateriový zapalovač aliexpress.com/... který vydrží cca rok bez dobíjení. Ale jak uvádím, u nás se vařič na plyn (pb bomba 10 kg na rok) používá velmi zřídka v zimě, když není dostatek elektřiny z fotovoltaiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.