Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hardreset telefonu , nemožnost projít přes Gmail přihlášení

Od: thomas odpovědí: 3 změna:
Dobrý den , z určitého důvodu jsem musel resetovat do továrního nastavení svůj telefon Zn. Xiaomi 11. Po resetu probíhá klasické nastavení všech funkcni telefonu , ale až do dobu kdy mám vytvořit kód nebo heslo nebo gesto ( lze i přeskočit) , a tam když zadám PIN a pak opakovaně , telefon dál nereaguje . Zkoušel jsem to několikrát a nakonec to po mě chce přihlášení gmailu ( bohužel neznám heslo ) , druhý telefon který jsem měl také přidružený na stejné Gmail jsem taktéž celý smazal a nepamatuji si heslo . Chce to email anebo pak PIN který jsem zadával při začátku ale ten už si taky do pr***e nepamatuji. Účtenku už dávno nemám takže v servisu mě asi taky pošlou do ... Někdo nějaké rady než to poletí do popelnice? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pro příště - o heslo se zajímejte než to smažete. A pak - nechápu jak někdo může ztratit heslo ke svému účtu - vždyť je to email, archiv fotek, záloha telefonních čísel a mnoho dalších potřebných služeb.

Ještě by mohly být údaje k účtu na počítači / notebooku.

Také mám gmail účet prakticky jen pro mobil a zálohuji pouze kontakty, tedy roky to heslo nepotřebuji, až s novým mobilem. Ale mám svůj systém generace hesel, tedy na něj vždy dojdu.

kmet
hodnocení

0x

Je to ochrana "FRP", skutečný vlastník G00gle účtu si heslo dokáže obnovit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]