Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha pracky

Od: taz® odpovědí: 7 změna:
dobry den mam pracku Beko WUE6511BS PRI Poslednim pranim najednou slysim z koupelny jakob pleech v rychlosti naa neco narazel nez jsrm dobehl do koupelny zastavil se buben z pracky jsem paak vypustil cca 4 litry vody zbytek jeste stacila sa od te doby kdyz jsem ji zkusil Zapnout na displeji se rozsviti vse co ma ale pracka Vydava jen cvakave zvuky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že by poškozený řemen? Spadlý, přetržený? Díval jste se? Sundat krycí plech a zkontrolovat...asi řemen, než se rotrhl úplně a spadl, narážel na plechovou část pračky. Uvidíte..

hodnocení

0x
Tohle bude překladatelský oříšek..

olin
hodnocení

0x

Někdy se "šprajcne" mezi bubnem a vanou bubnu nějaký tvrdší drát, hřebík, kostice z podprsenky, mince, šroubek, propiska-ty vypadnou většinou z kapes kalhot apod. Pokud je pračka po záruce, začal bych kontrolou tohoto prostoru-je potřeba odhrnout nebo demontovat manžetu/těsnění u dvířek pračky a podívat se se svítilnou dovnitř, jinak servis. Další možnost je něco okolo motoru. Buben se otáčí lehce?

hodnocení

0x
Utržený kříž bubnu?
Jde s bubnem oproti vaně rukou točit? Otáčí se volně, nedrhne a nesmajda? Jde s ním hýbat do stran? (To když je utržený)
taz®
hodnocení

Z bubnem jde Lehce tocit nedrhnenesmajda a ani se s nim neda hybat dobstran

A co řemen? Je tam nějaký? Nebo invertor?

taz®
hodnocení

To zjistim zitra nejsou tam normalni srouby Tak zitra musim skocit si koupit ty sroubovaky nekde jsem to pri stehovani zalizil a nemuzu to najit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]