Nejste přihlášen/a.
Zkušenost nemám, ale jako amatér, který si zaprská přední sklo, bych raději zvolil takovou, u které je sklo klasické ploché 90x110 a dá se snadno vyměnit.
Sklo nemusí být vůbec "oprskané", stačí před něj dát fólii k tomu určenou. Mám ji už více jak dvacet let a sklo i fólie jsou čisté. Stačí občas otřít hadrem slabě začouzený povrch. Také mám běžnou kuklu s klasickým rozměrem okénka.
Tak to by mě nenapadlo. Myslel jsem naopak, že plastová fólie má nižší teplotu tavení než sklo. Před časem jsem koupil polskou Yato a fólii jsem raději vyměnil za sklo.
S touhle kuklou zkušenost nemám. Kukly jsou dobrá věc, když odletují žhavé kousky.. Nevýhoda je, když člověk dýchá, může se mlžit vnitřní "sklíčko" při určitém sklonu hlavy-tedy nejvíc, když se pracuje "svisle" či v záklonu hlavy. Pokud počítáš s prací v předklonu, OK. Ty kukly jsou téměř na stejné "brdo"..
Já mam kuklu klasiku i samostmivaci. Akorát ta stávající má baterky 2032, špatná vyměněna, ta co se ptám ma tužkové. A ma nižší stupeň jak DIN9. A další nastavení.
Tak jsem objednal novou a uvidím...stará šla do bazaru...
Abych neopomněl, dík všem za názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.