Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svářcí kukla, zkušenosti

Od: 111® odpovědí: 10 změna:

Máte , prosím někdo tuto kuklu? Jak jste spokojeni? Děkuji. Kukla

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkušenost nemám, ale jako amatér, který si zaprská přední sklo, bych raději zvolil takovou, u které je sklo klasické ploché 90x110 a dá se snadno vyměnit.

Sklo nemusí být vůbec "oprskané", stačí před něj dát fólii k tomu určenou. Mám ji už více jak dvacet let a sklo i fólie jsou čisté. Stačí občas otřít hadrem slabě začouzený povrch. Také mám běžnou kuklu s klasickým rozměrem okénka.

Tak to by mě nenapadlo. Myslel jsem naopak, že plastová fólie má nižší teplotu tavení než sklo. Před časem jsem koupil polskou Yato a fólii jsem raději vyměnil za sklo.

Hlada
Vidím to stejně, taky tomu "igelitu" moc nevěřím, takže před lety hned po koupi jsem přes něj přilepil ještě klasický čirý sklo, normálně dokola lepenkou a drží doteď s jedinou výměnou po rozbití :)
111®
hodnocení

Ten plast funguje mam ho na samostmivaci. Sklo na klasice a tam se jiskra zapeče.

Záleží co to je za materiál, kvalitní fólie funguje dobře, není to žádný igelit, je to +- 1mm silný materiál, složení ale neznám, trochu to připomíná silikon, ale je to tvrdší. Je to prostě odolné proti jiskrám.

olin
hodnocení

0x

S touhle kuklou zkušenost nemám. Kukly jsou dobrá věc, když odletují žhavé kousky.. Nevýhoda je, když člověk dýchá, může se mlžit vnitřní "sklíčko" při určitém sklonu hlavy-tedy nejvíc, když se pracuje "svisle" či v záklonu hlavy. Pokud počítáš s prací v předklonu, OK. Ty kukly jsou téměř na stejné "brdo"..

hodnocení

0x

Za mňa malý priezor, kvalitu som neskúšal.

111®
hodnocení

Já mam kuklu klasiku i samostmivaci. Akorát ta stávající má baterky 2032, špatná vyměněna, ta co se ptám ma tužkové. A ma nižší stupeň jak DIN9. A další nastavení.

111®
hodnocení

Tak jsem objednal novou a uvidím...stará šla do bazaru...

doplněno 06.05.25 19:44:

Abych neopomněl, dík všem za názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]