Ahoj, měl jsem telefon v kapse a když jsem ho odemkl tak vidím že jsem před 2 minutami volal omylem na 112 (asi jsem číslo vytočil v kapse). Hovor trval 12 sekund. Nikdo mě zpátky nevolal. Měl bych zavolat zpátky a vysvětlit to nebo to nemám řešit a zavolali by zpátky? Děkuji za odpověď.
Neřešte to. Na Vaše vysvětlování tam určitě nikdo není zvědavý a budete jen znovu zbytečně linku blokovat.
asd1
Přesně tohle by operátor měl vyhodnotit jako nehodu kdy zraněný zvládne vytočit 112, ale není schopný mluvit a po 12 vteřinách mu chcipne mobil. Takže může rozjet zjištění polohy mobilu a někoho tam poslat.. ovšem pokud není aikace záchranka ta polohu zjistit nemůže, takže nic.. Ale zavolat zpět , říct pardon omyl i tak neni od veci..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.