Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hezké telefonní číslo za dobrou cenu

Od: don odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěl bych nějaké rozumné telefonní číslo.

Před pár lety jsem používal datové připojení od O2 - Datamánie. Měl jsem dvě simky a obě měla hezká telefonní čísla. Něco jako 720 602270 (teď lituji že jsem si jedno nenechal). Byla to nějaká speciální simka, datová a fungovala jen v ČR, ačkoliv také z nich šlo volat.

Zvažuji si pořídil znova tuhle simku (s pěkným číslem) a nechal si přenést číslo k jinému operátorovi a měl na něm normální tarif na volání. Je to možné?

Nebo by jste doporučovali něco jiného? Nemám na to zbytečně vyhazovat tisíce. Chci nějaké výhodné řešení.

Pochopitelně ne zlaté číslo.

Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na čísle nezáleží a určitě bych za něj nevyhazoval peníze.

2024
hodnocení

1x

A k čemu je to dobré?

Všechny kamarády, kolegy a zákazníky mám v telefonu uloženy pod jménem. Je mi teda zcela lhostejné, jak "hezké" číslo mají...a i kdyby jejich "číslo" bylo padesátimístné, pořád by mi to v ničem nevadilo.

111®
hodnocení

1x

zajdi do Trafiky, požádej předložení Simek klidně od různých operátorů že by jsi chtěl vybrat tel.číslo..když bude obsluha vstřícná a uspěješ odmněn ji za ochotu...no a pak až to aktivuješ převeď si to kam chceš..

hodnocení

1x

Co je na čísle 720 602270 pěkného a rozumného *sok*? Ani pamatovat se nedá o nic lépe, než jakékoliv jiné *zmateny*.

Nikdy by mě nenapadlo vyhazovat jakoukoliv částku za nějaké "pěkné" číslo. K čemu je to dobré *nevi*?

Pokud takove čislo neni za tisíce tak proč ne ja za zlate čislo jsem nedal vic jak 150.kc,treba mam dve dobre zapamatovatelne čisla k prodeji a kedže jsou mi k ničemu tak je prodam a ne nechci za ne tisíce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]