Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web share

Od: jelen® odpovědí: 20 změna:

pls ví někdo proč přestal fungovat web share? mám zaplacený účet na rok a údajně jsme všichni dokoukali ! Nikde nemůžu vypátrat proč a kam se obrátit už třeba s dotazem, kdo mi vrátí tisícovku za používání multimediálního centra. Na web-share jsem zaregistrovaná, ale na jejich stránce není v podstatě nic :( díky za jakékoliv info ♥

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Máte legálně zakoupený premiový účet na webshare, ten Vám garantuje rychlé stahování, 10GB místa, možnost navazování downloadů a bez reklam.
Toto jste si zaplatila a toto vám webshare i nadále spolehlivě poskytuje.

Chápu na co se ptáte, ale právě proto, že se to tak rozšířilo mezi lidmi, kteří se chlubí či ptají veřejně na netu to skončilo.

hodnocení

2x
Zajímavé, mě webshare funguje normálně, teď jsem to zkoušel v PC i v mobilu. Zkusmo jsem i stáhl film, vše OK.

frodo
hodnocení

2x

VIP Platinum WebShare (= 1 rok) stojí 886 Kč. Tak co tady lžete o šesti tisících. Používáte a platíte si nelegální službu na streaming filmů a chcete se dovolávat práva. Tak hodně štěstí, až se tímhle budete chlubit na policii.

Webshare stále jede, takže máte, za co jste si zaplatila. Neomezený filehosting na rok. Pokud vám nefunguje vaše multimediální centrum, řešte si to reklamací u prodejce. Předpokládám ale, že fungovat bude, jen už prostě došla majitelům autorských práv trpělivost a nenechají se dále okrádat vámi podobnými.

Čekat se to dalo. Přihlouplé dotazy na Kodi a chlubení se od nejrůznějších nýmandů, co ani netušili, o co jde, zaplevelovali internet už denně masivně. To by bylo, aby si tohoto někdo nevšimnul.

25.04.25 14:12
*smich*

thetruth
hodnocení

0x

Proč by vám měl kdokoli cokoli vracet? Další expert, co si po používání nelegálních cest ke sledování filmů myslí, že má právo dožadovat vrácení peněz za cokoli. Dobře vám tak.

hodnocení

teda já se tím veřejně nikde nechlubila a šla do toho přes známé. Jak teda koukám, přišla jsem o 6 litrů , tak to abych už prověřovala každej krok než někam šlápnu... takže koukání na filmy přes ws tutově skončilo a můžu box vyhodit jestli to cvhápu dobře?

thetruth

Dala jste šest litrů za něco používaného ke sledování nelegálního obsahu, co mohlo kdykoli z minuty na minutu skončit? No tak to gratuluji k výběru. Známým poděkujte.

Netuším, o jaké zařízení se jedná, ale jestli je možné na něm provozovat oficiální streamovací služby, tak si zaplatťe raději je a koukejte.

fex

Můžu se zeptat jak jste utratila 6 litrů? A za co jste platila? protože webshare na rok stojí 800 Kč.

Díky.

thetruth

@fex: Pravděpodobně za nějaké miniPC, nebo box s funkční podporou přehrávání té původní služby. Každopádně předpokládám, že se to dá použít i k přehrávání jiného obsahu, pochybuju, že ta služba měla vlastní HW přehrávač.

mll

Případně po nějakém upgradu firmware půjde použít i na něco jiného.

jelen:
na Webshare se na filmy nekouká, tam se filmy a jiné soubory stahují.

mll
hodnocení

0x

Tipnu si protože po uzavžení uložto se nedostavil očekávaný efekt zvýšených tržeb filmové mafie, tak to zkouší s dalším a dalším serverem.

thetruth

Tak to bylo evidentní, že půjdou po dalších. Mne hlavně fascinuje, že je někdo schopen platit za nelegální obsah. Tak buď pirátím, nebo si platím legitimní služby. Kombinace mi opravdu nedává smysl.

bear

Smysl to má, když chceš upirátit větší objem dat a rychle plánovitě. Pro laika je to nelogické. Souhlas.

@thetruth tady šlo spíš o pohodlnost. Za malý poplatek přístup na na jednom místě prakticky ke všemu, na co bych si jinak musel platit 5 streamovacích služeb a i tak bych se k některým věcem nedostal.
nnn

A to nemělo ani webový přehrávač kterej šel spustit normálně s TV přes webovou stránku?

hodnocení

0x
Stream Cinema Community není Webshare!
Zaplatila jste si Webshare, ten normálně funguje. Stream Cinema skončil kvůli lidem jako jste vy, kteří nechápou rozdíl mezi KODI, SCC a Webshare a píšou že něco nefunguje kam nemají + roztrubují mezi lidi, jak super to je. Když to mělo tolik lidí, tak se dalo čekat, že se to kvůli autorským právům zatrhne.
nnn

Komu zaplatila 6000 a za co přesně :-o
za nejakej SW doplněk k setopboxu? Nebo setopbox?

6000 asi za nějakou předraženou Android krabičku nebo něco takového.
Jediné co k tomu bylo potřeba je VIP účet na Webshare kvůli neomezenému stahování, ten vychází kolem 800 Kč na rok.
hodnocení

díky všem za veškeré infa včetně těch jedovatých ála dobře vám tak,benga apod...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]