Nastavení aplikace Zprávy > Chaty rcs. Používám sms, protože jinak je to odkázáno na datové připojení u odesílatele i příjemce a můžeš taky čekat do soudného dne na doručení...
Aha,to o doručení až budou data je dobré vědět, hned jsem si možnost rcs vypnul, ať to funguje postaru a spolehlivě. Co ale vypnout neumím, asi to ani nejde a dost mi to vadí, je přepnutí ze sms na mms u delších zpráv, když SMS mám neomezený a MMS placený
Já se u nového telefonu divil, že nedorazily nějaké sms. Pak jsem zjistil, že to běží na datech a rcs je zapnuté jako výchozí. Jinak na zprávy jsou i apkikace třetích stran a tam určitě jde nastavit pouze sms u delší zprávy.
Jirko, když máte vypnutý net (operátora + wifi = veškerý), zpráva se snaží vždy odeslat jako rcs. Po chvíli hláška že se nepovedlo. I před touto hláškou (či po ní) můžete kliknout na již odeslanou zprávu a v dalším okně zvolit "odeslat jako SMS". Tj. ovlivníte jednoduše vypnutím/zapnutím internetu v mobilu. Bude více možností, takto to dělám já.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.