Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat jméno ve WhatsApp

Od: karhana odpovědí: 5 změna:

Mám v telefonu ve WhatsApp množství nepotřebných profilů, se kterými již nekomunikuju. Nedaří se mě jména vymazat, v pravém horním rohu mačkám 3 tečky nad sebou, ale nedaří se mi nic vymazat . Prosím, poradíte, jak na to? Díky !

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucass
hodnocení

4x

Myslím, že WhatsApp přebírá kontakty z aplikace kontakty v telefonu. Zkuste je smazat tam.

pecenkav
hodnocení

0x

Teď jsem to zkusil a když v tom chatu zajedu na ty tři tečky, tak až dole je odstranit chat a tím jsem ho zlikvidoval.

doplněno 16.04.25 20:25:

Tak se musím omluvit, tohle funguje v počítači, ale v mobilu jsem tu možnost nenašel

hodnocení

0x

Nebo tři tečky,,,,,NASTAVENÍ...SOUKROMÍ...ZABLOKOVANÉ KONTAKTY...vpravo nahoře + a vybrat nepotřebné, zablokovat

nebo vyberete daný kontakt...tři tečky...VÍCE...ZABLOKOVAT

doplněno 16.04.25 21:26:

Odstranění zablokovaného kontaktu

V aplikaci WhatsApp otevřete Nastavení > Soukromí > Zablokované.

Klepněte na jméno kontaktu > Upravit > Odstranit kontakt.

prostromek

Tazatel chce odstranit, ne zablokovat.

Jinak, záleží, jaký má telefon.

Návody na internetu jsou pro Android a iOS.

(také jsem se s odstraňováním nedávno trápila a opravdu jsem to musela zkoušet přesně podle návodů)

Odstranění kontaktu

Klepněte na vyhledávací panel a zadejte jeho jméno.

Klepněte na kontakt a potom klepněte na jeho jméno.

Klepněte na Upravit > Odstranit kontakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]