Nejste přihlášen/a.
Zkusil jsem dnes připojit notebook k televizi, ale kromě černé obrazovky se na televizi nic jiného neobjevilo. Televizi jsem samozřejmě přepnul do možnosti PC. Kromě změněného rozlišení na notebooku jsem však žádnou jinou změnu nezaregistroval... Zkusil jsem rovněž notebook připojit k monitoru, ale problém byl stejný. Něco asi dělám špatně.
Musím nastavit ještě něco, aby bylo propojení úspěšné?
Jakým rozhraním připojujete? Jinak u NTB bývá funkční klávesa (většinou Fn + něco, u mého FSC je to Fn+F3), která tento výstup na náhradní monitor zapíná a přepíná, většinou to bývá vytetované i na příslušné funkční klávese.
Ahaaa, tak tam bude pravděpodobně ten problém. Tušil jsem, že se musí ještě něco zmáčknout, ale nevěděl jsem co. Teď už to vidím... Jsem to ale hlupák...
Každopádně děkuji za odpověď!
Tak už jsem to vyzkoušel, ale moc tomu nerozumím. Vyzkoušel jsem celkem asi 4 možnosti zobrazení, ale fungovalo jen jedno jediné. Byly tam možnosti jako "Jen monitor notebooku" | "Monitor nb i televize" | "Jen televize" | "Monitor 1 a televize 2". Fungovalo jen to poslední - rozdělení jako by na 2 samostatné monitory, což není zrovna nejpraktičtější. Co se týče kabelu, kterým to propojuji, vypadá asi takhle (viz obrázek). Tomuhle bohužel rozumím asi jako koza petrželi, tak budu asi za totálně hloupého...
Za hloupého? Za nejhloupějšího určitě ne, aspoň umíte vkládat obrázky!
A většina lidí se cítí jako hloupí, protože se ptají - je to nesmysl - každý je dobrý na něco jiného. Já tady v něčem radím, na něco jiného se ptám, a vovovo tom to je!
Ten kablík je původní monitorovácký konektor, myslím že ajťáci tomu říkají CRT, ale nejsem si jistý. Zbytek problémů bude v ovládání té zásuvky v NTB, teď přesně nevím. Možná něco vymyslím, spíš se ozve nějaký kolega odborník na podobné problémy, vydržte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.