Nejste přihlášen/a.
TV ORAVA LT 635 LED B 140 B puvodně se tv tvářil,že nahrává,ale ve výsledku tam nic nebylo. Ze Slovenska mi poslali nové hardware,že se mi podařlo to nahrávání rozchodit. Problém je v tom,že nahrávku ts lze přehrát jen v tv,nikoliv u Windows 10. Convertilla,ice cream media converter, format factory,všichni odmítají převod z ts na avi. Zajímavé je,že starší model TV ORAVA LT 634 LED M 100 B tyto problémy neděla. Všechny udané aplikace u W10 zvládají převod ts do avi bez problému.Díky předem za radu.
Pokud si s tím neporadí VLC tak je to asi i zašifrované (právě kvůli té paranoje z nějakého šíření). Pokud si s tím VLC poradí (pochybuju, že byste ho nezkoušel), lze to v něm i převést, to zadávání je tam sice šílené, ale na konverzi mi přijde nejlepší.
Jinak ts by měl být transport stream jak je přijímaný televizí. Je to jedna z nejlepších možností, nenáročná na zpracování, protože televize jen vyzobe potřebné steamy z multiplexu (celý multiplex uměly nahrávat některé aplikace televizním kartám pro počítače) a ty posílá do souboru, žádné překódovávání, ale možná teda nějaké to šifrování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.