Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje převod z ts do avi

Od: bleskowka® odpovědí: 4 změna:

TV ORAVA LT 635 LED B 140 B puvodně se tv tvářil,že nahrává,ale ve výsledku tam nic nebylo. Ze Slovenska mi poslali nové hardware,že se mi podařlo to nahrávání rozchodit. Problém je v tom,že nahrávku ts lze přehrát jen v tv,nikoliv u Windows 10. Convertilla,ice cream media converter, format factory,všichni odmítají převod z ts na avi. Zajímavé je,že starší model TV ORAVA LT 634 LED M 100 B tyto problémy neděla. Všechny udané aplikace u W10 zvládají převod ts do avi bez problému.Díky předem za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

6x

Na nahrávání pozemního tv je potřeba SetTopBox. Televize totiž úmyslně nahrávku kódují, aby se dala přehrát jedině na daném kusu televize. Je to samozřejmě z ušlechtilého důvodu aby se zabránilo pirátskému šíření takových nahrávek.

hodnocení

Díky za odpověd. Tu novější Oravu předhodím davu,at si udělají monitor k notebooku.

ml1
hodnocení

0x

Pokud si s tím neporadí VLC tak je to asi i zašifrované (právě kvůli té paranoje z nějakého šíření). Pokud si s tím VLC poradí (pochybuju, že byste ho nezkoušel), lze to v něm i převést, to zadávání je tam sice šílené, ale na konverzi mi přijde nejlepší.

Jinak ts by měl být transport stream jak je přijímaný televizí. Je to jedna z nejlepších možností, nenáročná na zpracování, protože televize jen vyzobe potřebné steamy z multiplexu (celý multiplex uměly nahrávat některé aplikace televizním kartám pro počítače) a ty posílá do souboru, žádné překódovávání, ale možná teda nějaké to šifrování.

111®
hodnocení

0x

zkusil bych to konvertorovat v Avidemux software

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]