Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám starší věž panasonic. U CD mechaniky mi přeskakují skladby. Zkusil jsem věž rozebrat a vyčistit laser. Pomohlo to jen trochu.
Jde laser nějak seštelovat a pořádně vyčistit nebo s tím musím do servisu?
Děkuji
VN
Vše jednou odejde. . .
Radši ji odneste do servisu, kde Vám poradí.
Nechte si dát přibližnou cenovou nabídku, aby se Vám to jak píšete u starší věže vyplatilo.
Ještě asi blbý dotaz: CD jsou OK?
věž jsem právě moc nepoužíval, tak nevím, jestli jen nedošlo k zanesení prachem. Možná se na ní přehrálo tak 20 hodin CDéček. Nyní bych občas věž chtěl použít a nějak se nedaří.
ani netuším, jestli se takovéto starší exempláře dneska opravují.
Nemám ani představu, jak se pohybují ceny servisů na elektroniku vzhledem k tomu, kolik stojí nový kousek.
Nevite?
VN
Zaneste tu věž do sběrného dvora, oprava by vás stála víc než nákup nové... Pokud mechanika přeskakuje, nedá se nijak opravit, musí se kompletně vyměnit za novou, a to přijde zatraceně draho, pokud je to vůbec ještě reálné.
doplněno 10.08.10 00:20:(vlastní zkušenost); jelikož ta moje věž rozhodně neznala formát mp3, a mám pocit že ani cd-r, tak jsem toho nelitoval, oprava by mě bývala stála min.2500 Kč (rok 2007)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.