Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeskakuje CD mechanika u věže panasonic

Od: xnv* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám starší věž panasonic. U CD mechaniky mi přeskakují skladby. Zkusil jsem věž rozebrat a vyčistit laser. Pomohlo to jen trochu.

Jde laser nějak seštelovat a pořádně vyčistit nebo s tím musím do servisu?

Děkuji

VN

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Vše jednou odejde. . .

Radši ji odneste do servisu, kde Vám poradí.

Nechte si dát přibližnou cenovou nabídku, aby se Vám to jak píšete u starší věže vyplatilo.

Ještě asi blbý dotaz: CD jsou OK?

xnv*
hodnocení

věž jsem právě moc nepoužíval, tak nevím, jestli jen nedošlo k zanesení prachem. Možná se na ní přehrálo tak 20 hodin CDéček. Nyní bych občas věž chtěl použít a nějak se nedaří.

ani netuším, jestli se takovéto starší exempláře dneska opravují.

Nemám ani představu, jak se pohybují ceny servisů na elektroniku vzhledem k tomu, kolik stojí nový kousek.

Nevite?

VN

hanher*

Ceny opravy jsou za hodinu + materiál, přesnou výši bohužel nevím.

radek255*
hodnocení

0x

Zaneste tu věž do sběrného dvora, oprava by vás stála víc než nákup nové... Pokud mechanika přeskakuje, nedá se nijak opravit, musí se kompletně vyměnit za novou, a to přijde zatraceně draho, pokud je to vůbec ještě reálné.

doplněno 10.08.10 00:20:

(vlastní zkušenost); jelikož ta moje věž rozhodně neznala formát mp3, a mám pocit že ani cd-r, tak jsem toho nelitoval, oprava by mě bývala stála min.2500 Kč (rok 2007)

mkat*
hodnocení

0x

Az mas po ruke nejakeho "kutila" tak mu to skus dat nech sa ti na to pozrie.Mozno treba len vycistit zmerat napetia zdroja preskusat motorceky a skusit CD-cko s kvalitnym 100% nosicom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]