Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám otázku ohledně pár aplikací v telefonu. Mám telefon Xiaomi Redmi Note 13 a nedávno jsem měl aktualizaci na Xiaomi HyperOS 2 a všiml jsem si že mi ubylo dost místa v úložišti. Díval jsem se a všiml jsem si že mi přibylo dost aplikací a zabírá to hodně místa. Na fotce jsem vypsal aplikace co zabírají místo (každá přes 500MB) a chtěl bych vědět na co aplikace jsou a jestli jdou odinstalovat. Mám 128GB úložiště a začíná mi docházet místo. Díky za rady. Juras
PS: Jen mě zajímá co konkrétní aplikace dělají a jestli je to bloatware nebo potřebná aplikace.
Zdravím. Na tuhle stránku jsem koukal ale stejně tam nemají přesně popsáno co je bloatware a co ne. Takových stránek je více ale nikde nenapíšou co ty aplikace dělají takže je to pokus omyl. Buď si bricknu telefon nebo budu mít štěstí. Napíšou seznam aplikací které jsou bezpečně odstranit a vzápětí napíšou ,,né všechny aplikace je doporučený odinstalovat" takže si protiřečí a člověk nic neví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.