Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit smazane video?

Od: martina44 odpovědí: 7 změna:
Ahoj, omylem jsem smazala velke video.. bylo to video z dneška že zapisu že školy.. vyskocilo na mě, že nemám pamet, otevřela jsem to, vlezla do složky velke soubory (mám samsung takže android) a omylem ji celou smazala ,než mi došlo, že tam je to video..v kosi není.. nevíte jestli je možnost ho někde ještě najit? Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hlavně ty výše uvedené rady vyzkoušekte co nejdříve a co nejméně do té doby mobil používejte (nefoťte, nesurfujte, neinstalujte, zakažte aktualizace), protože mobil to uvolněné místo brzy začne využívat a video přepíše.
Pojud bylo video na kartě, pak kartu vyjmout a na PC udělat bitovou kopii. Pak se s tím dá bezpečně v různých záchranných programech hrát.

hodnocení

1x
Otevřít Soubory - sjet až dolů a tam je složka "Nedávno smazané"
Jak obnovit smazane video?

111®
hodnocení

0x

A co fotky-videa, nedávno smazané..

pocc
kde ve filesystému se nacházelo?
martina44
hodnocení

Tam právě není... a kde se nacházelo právě m
Netusim

111®
hodnocení

0x

Kdyby to bylo na SD kartě mohlo by to jít v PC pomoci software Recuva

hodnocení

0x
Stáhněte si z obchodu Google Play aplikaci DiskDigger. Ta Vám vyskenuje vše co bylo smazáno a pak můžete požadované soubory obnovit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]