Nejste přihlášen/a.
Ahoj, omylem jsem smazala velke video.. bylo to video z dneška že zapisu že školy.. vyskocilo na mě, že nemám pamet, otevřela jsem to, vlezla do složky velke soubory (mám samsung takže android) a omylem ji celou smazala ,než mi došlo, že tam je to video..v kosi není.. nevíte jestli je možnost ho někde ještě najit? Diky
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Hlavně ty výše uvedené rady vyzkoušekte co nejdříve a co nejméně do té doby mobil používejte (nefoťte, nesurfujte, neinstalujte, zakažte aktualizace), protože mobil to uvolněné místo brzy začne využívat a video přepíše.
Pojud bylo video na kartě, pak kartu vyjmout a na PC udělat bitovou kopii. Pak se s tím dá bezpečně v různých záchranných programech hrát.
Pojud bylo video na kartě, pak kartu vyjmout a na PC udělat bitovou kopii. Pak se s tím dá bezpečně v různých záchranných programech hrát.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]