Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem televizi Samsung UE43DU7172. Mám ji přes týden a stále nemůžu přijít na to proč mi v programech, jako je třeba hlavně vše od PRIMY, zadrhává zvuk. Obraz nekostičkuje. Indikátor signálu u PRIMY je 100% a kvalita signálu taky 100%. Změnil jsem i příjem z jiného vysílače a vše stejné. Změnil jsem anténu a rozvod a stejné. U staré televize Samsung UE32D5500 tento problém nemám a u další televize GOGEN taky ne i když síla signálu některých kanálů je tak na 65% a kvalita je 50% běhají tyto dvě telky bez problémů. Zvuk u nové telky zadrhává i když jede samostatně na svoji anténu. Přikládám fotku antény a zesilovače v ní. Napájení k anténě 12V mám přímo u televize.
Udělal jsem pokus bez síťové antény a tedy i zesilovače. Vyrobil jsem jednoduchou domácí anténu a pověsil na kliku u okna. Nejbližší vysílač KRÁSNO je od nás vzdušnou čarou asi deset kilometrů. Signál je asi tak na 60% a kvalita taky. Nic se nezměnilo na kvalitě obrazu,ta je výborná, ale zvuk u všech PRIM stále vypadává. Takže v zesilovači to zřejmě nebude. Zkouším ale dál. U těch druhých televizí beru signál z vysílače JEŠTĚD kde chytám programů 3x tolik v dobré kvalitě a i ta nová telka to vezme zrovna tak, když ji připojím, jen s tímto problémem zvuku kde ho mám ale všude u této nové televize, ať dělám co dělám. JEŠTĚD je od nás vzdušnou čarou přes 100 km a anténa to bere bez problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.