Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se dostat k sms v telefonu kvůli Google

Od: andrea002 odpovědí: 3 změna:

Mám dotykový telefon a nedávno jsem se v bance připojila na wi-fi, protože mi zakládali účet v bance. (Při nákupu telefonu mi založili účet - email u Google, protože to vyžadoval telefon a bez toho by to prý nešlo.) Od té doby, co jsem se v bance přihlásila na tu wifi se nemohu dostat ke zprávám sms v telefonu. Když najedu na zprávy v telefonu (sms) které jsem dříve běžně používala, nyní naskočí hlášení od google: "Přizpůsobte si jak vás uvidí ostatní." Pak malým písmem:" Google a váš operátor BUdou informace o zařízení a vaše telefonní číslo pravidelně ověřovat , aby služby Google mohly fungovat a lidé se s vámi mohli spojit. Operátor vám může účtovat poplatky. Ověřená čísla se přidají k tomuto účtu. tyto funkce můžete spravovat a kdykoli vypnout" .

Bez toho abych jim to odklidla/ Pokračovat jako moje jméno a emailova adresa/ se nemohu dostat do svých zpráv /sms v mém telefonu.Nechci od Google vůbec nic, ani nechci aby si přidával nějaké mé kontakty k sobě a už vůbec nechci aby mi operátor účtoval poplatky za něco co ani nevim co má být a jaka je cena. Nechci žádné google zpravy , chci jen svoje sms. Jak se toho mám zbavit? Psala jsem mail google, ale neodepsaly.. Ani nevím kolik ty poplatky stojí a za co to mají být poplatky. Já internet v mobilu nemám, nemám ani wifi, jen připojení přes kabel u počítače, ale je mi odepřen přístup k základním funkcim telefonu a to jsou sms. Jen vidím že mám nepřečtěných 6 sms, ale nedostanu se k nim. Co dělat? Nikoho mladého technologicky zdatného v okolí nemám. Děkuju a omlouvám se jestli je to zmatečně napsané

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Odsouhlasit to, pak vpravo nahoře kliknout na barevné kolečko, zvolit používat bez účtu a pak odhlásit se...

olin
hodnocení

0x
Máte Android, iOS(Apple) nebo jiný systém? Zkuste RESTARTOVAT telefon(ne ho jen zapnout a vypnout, ale opravdu restartovat) a znovu se potom zkuste dostat "běžně" do SMS (pravděpodobně se bude opět Gůgl snažit o nastavení "zbytečností"). Aplikace v telefonu se dají vypnout(i zcela odstranit), Google by tedy měl jít vypnout/deaktivovat, později lze opět aktivovat/pustit, chce to ale už nějakou tu znalost Operačního Systému. Jinak doporučím navštívit pobočku Vašeho operátora (T-Mobile, O2, Vodafone) ať Vám telefon nastaví podle Vašich potřeb. Nabízené zbytečnosti od Google by mělo jít i "přeskočit", většinou se nabízí možnost "Odložit nastavení na později" nebo obdobná hláška v nabídce při nastavování zmiňovaného Googlu.
andrea002
hodnocení

Ano mám android, ale odložit ani přeskočt to nejde. Není ktomu žádné tlačítko. Restart nepomáhá, vypnutí a zapnutí nepomáhá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]