Nejste přihlášen/a.
Dá se na temu sehnat velmi levný fotoaparát něco jak toto, ale to je kamera na helmu a zdá se že tam je jen tlačítko start pro záznam, takže asi nejde udělat jen fotku jako na památku apod.? Telefon s kamerou zatím kupovat nechci. Cenově by bylo nejlepší něco kolem 200 max 300 kč, ale aby tam byla nabíjitelná baterie a display. Slot na kartu ideální.
Píšou: Rozlišení 1080P, také známé jako Full HD, má rozlišení 1920 x 1080 pixelů. To znamená, že obraz má 1920 horizontálních pixelů a 1080 vertikálních pixelů. "P" v označení 1080P znamená "progressive scan", což znamená, že obraz je vykreslován postupně, což zajišťuje hladší a kvalitnější zobrazení pohybu ve srovnání s interlaced scan (označovaným jako 1080i).
To mi ale bude zatím stačit protože můj starý notebook na kterém ted dělám je z roku 2009-2012 a rozlišení webkamery tam je cca 640x480? Toto bude o "mnoho" lepší. Na základní jednoduché foto to bude stačit. Abych nevypadal jak nemakačenko až někam na seznamku dám svou fotku... Tak u 1080P to nebude tak poznat :D
1080p je dostatečné rozlišení pro sledování na televizi s metr třicet úhlopříčkou. Pro webovou kameru tím tuplem, tak stačí i 720. Potíž je ovšem v tom, jak zde již bylo zmíněno, že je to šmejd, který si na těch 1080 hraje upscallingem nebo jen tím, že to napíšou do popisu. Navíc ten snímač se základní optikou musí být tragédie, takže i kdyby tam bylo skutečných 1080, bylo by to k ničemu, a obraz kvalitativně srovnatelný s kamerou 640x480.
Něco podobného mám doma a pracuje ve dvou režimech Video/foto.
Koupeno v Kauflandu v akci za cca..350kč
Se přiznám že nesleduju slevy v Kauflandu a nevím kde tam je elektro - nakupuju jen potraviny, někdy drogérii, ale nepamatuji si že bych tam viděl elektro. Ale třeba tam bude nějaké menu. Mrknu na přiložené pdf. Jo, oni tam píšou že je tam funkce photo shooting. Tak to je dobrý, asi to nějak půjde po zapnutí vybrat. Maximum je 1080P, to asi není moc, že? Ale píšou že je to high precision... nebo high definition device
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.