Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se na Temu koupit el. cigareta a je to bezpečné?

Od: elcigtemu odpovědí: 6 změna:

Jsem nekuřák, ale zajímalo by mě to jestli se na temu dá koupit el. cigareta a jestli je to bezpečné. Předpokládám, že bezpečnost se řeší jen u baterií. Ta baterie je součástí cigarety nebo se dá koupit cigareta bez baterie a tu baterku dokoupit zvlášť jak se to robí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ne nedá, takže je to bezpečné.;)
Já raději nakupují na AliExpressu.
A co se týče baterek, tak ano, rozdělujeme e-cigarety na dvě skupiny.
Ty kde je baterie už zabudovaná, a kde jde výměnit.

hodnocení

0x

všechno jde...

koupit s i bez baterie, koupit samotnou baterii, nabíječku, kabel. Jde koupit i levnou vapku. Stejně jako na bazoši, nějaké české "tabák-noviny" a větnamských večerkách... I jako nekuřák si to můžete koupit a třeba i ve 12ti letech. Neprodá jeden, prodá druhý...

Ohledně kvality či bezpečnosti netuším... často jsou právě tyto české přeprodávány z čínských obchodů. O zdravotních rizicích asi není třeba psát.

elcigtemu
hodnocení

Napište o zrd. rizicích, protože já sám jsem nekuřák, takže nevím. Mělo by to být pro mámu, která furt hulí a je to strašné.

Vaše matka ví, co jí chcete věnovat? Obávám se, že jako náruživá kuřačka Vás s tím pošle do háje (a možná i někam mnohem dál *smich*).

elcigtemu
hodnocení

Neví, ale když to nezkusila... ona zavrhuje spoustu věcí, vše co se týče zdravého životního stylu, i když teoreticky o tom ví vše :-D

re4zon
No jestli ji chces koupit neco zdravejsiho, tak rozhodne nekupuj nejaky pochybny cosi z temu. Normalni znackovou plnitelnou z aliexpressu proc ne, ale naplne urcite od provereneho prodejce, idealne u nas nebo jinde v eu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]