Nejste přihlášen/a.
Jsem nekuřák, ale zajímalo by mě to jestli se na temu dá koupit el. cigareta a jestli je to bezpečné. Předpokládám, že bezpečnost se řeší jen u baterií. Ta baterie je součástí cigarety nebo se dá koupit cigareta bez baterie a tu baterku dokoupit zvlášť jak se to robí?
všechno jde...
koupit s i bez baterie, koupit samotnou baterii, nabíječku, kabel. Jde koupit i levnou vapku. Stejně jako na bazoši, nějaké české "tabák-noviny" a větnamských večerkách... I jako nekuřák si to můžete koupit a třeba i ve 12ti letech. Neprodá jeden, prodá druhý...
Ohledně kvality či bezpečnosti netuším... často jsou právě tyto české přeprodávány z čínských obchodů. O zdravotních rizicích asi není třeba psát.
Napište o zrd. rizicích, protože já sám jsem nekuřák, takže nevím. Mělo by to být pro mámu, která furt hulí a je to strašné.
Vaše matka ví, co jí chcete věnovat? Obávám se, že jako náruživá kuřačka Vás s tím pošle do háje (a možná i někam mnohem dál ).
Neví, ale když to nezkusila... ona zavrhuje spoustu věcí, vše co se týče zdravého životního stylu, i když teoreticky o tom ví vše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.