Nejste přihlášen/a.
Můžete mi, prosím, někdo poradit,jak dostanu u canon PowerShot A480 datum na foto?Pokud to vůbec jde.Příp. jestli je možné
foto upravit pak v PC, abych tam to datum měla,až budu foto tisknout? Moc děkuji
doplněno 10.08.10 13:40:měla jsem kodak a tam to šlo z menu normálně nastavit a bylo tam datum už napořád.Tady jsem to nikde nenašla v nastavení a český manuál sice byl přiložen,ale jen jak vypnout,zapnout,připojit do PC apod. a to bylo vše.Zkusím to tedy upravit v PC a dám vědět.Zatím dík za radu
U mých Canonů šlo nastavit datové razítko. Na Vašem zkuste zmáčknout to tlačítko úplně vpravo dole s nápisem MENU, a v menu si najděte položku Razítko data, mělo by se dát přepínat mezi ZAP a VYP. Nepoznám přesně tento Canon, ale mělo by to jít. Je ovšem pravda, že v novějších fotoaparátech už datové razítko být nemusí, na informaci o datu ( a jiné)se používá EXIF...
Jinak při úpravě v PC můžete foto upravit třeba v Malování, tam si po vložení fotky zmáčknete tlačítko Text (označené A),napíšete datum a posunete na místo, kde ho chcete.
Držím palce, ať to jde.. a dejte vědět! Pěkný den!
Pokud máte tak strohý český "manuál", tak zkuste anglickou verzi. Ke stažení ve formátu .pdf TADY. Koukněte se třeba na page 56.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.