Nejste přihlášen/a.
zhoršil se mi signál na tv s úhlopříčkou 60 cm, rozhodl jsem se přejít na tv s android a jít na domácí wifi s o2tv a napojit tv síťovým kabelem přímo k routeru, v obchodě mi řekli, že tyto malé tv jsou při tom pomalé, pořád se musí prý promazávat nějaké paměti a nejde to dobře, prý je lepší nějaký pc monitor s nějakým připojením k strong přijímači a je to o 100% lepší. Tak váhám a nevím jak se rozhodnout. Má někdo zkušenost a dobrou radu? díky
USB TV karty nějak zmizely z trhu. Teda ony i ostatní TV karty. Jinak je to dobrá cesta.
Televizní karty jsou zatím stále k dispozici pro raspberry (TV hat) ale pro PC prostě nejsou.
Nicméně pokud má blbý signál televize, tak ho bude mít i počítač. Chtělo by to jít po příčině, jestli se něco stalo s anténou nebo se něco změnilo po cestě.
Pro připojení televize k WiFi, nepotřebujete kabel. Mám televizi s Androidem od routeru více než 3 m a je to OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.