Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB - proč přehraje jen některé písničky

Od: kapikros

USB - proč přehrává jen některé písničky- ve formátu mp3

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím,

USB je jen Univerzální Sériová Sběrnice. Takže z čeho kde co a jak a na čem?

Ale momentálně mám své USB obsazené, nabíjím křišť. kouli. Takže později.

petrm*
hodnocení

1x

Podstatné je, co umí přehrávač, na kterém chcete písničky přehrávat. Důležité je také, jaký bitrate má mp3.

helikoptera
hodnocení

1x
Aby jste se někteří z té vaší důležitosti nepos..I
Tady není zpovědnice aby někdo musel prosit
o vaší milost stačí když poděkuje za slušnou odpověď nebo radu
Už podle otázky je možné že je to člověk který se v tom asi moc nevyzná a je možné že je to děcko nebo postižený
Pak proč každý radši píše než se jde někam.zeptat protože se zase někdo nad ním povysovat a tvářit se že sežral Šalamounovo ho*no
*alene*
bear

Na druhou stranu taky nemusíme na blbé otázky odpovídat. Ono to ani nejde, když je to technického rázu a tazatel nereaguje na doplnění podstatných informací. Dva tazatelé tuto námitku podali a nic. Mrtvo.

Takže co? Děcko ať se naučí komunikovat nebo ať ta jejich generace opět vyleze na stromy a vydává skřeky. Postiženej má opatrovníka. A blbec je to samé a prd platné jako helikoptéra, takže žádný význam.

Pozdravujte Zlín 142 helikoptéro :)

thetruth

Anebo je to postižené osiřelé a ochrnuté děcko. Bla bla.

Umění pozdravit je základ ve slušné komunikaci, a z mé zkušenosti právě postižení lidé zdraví více než ostatní. A stejně tak základy slušnosti se učí od základní školy, takže nevím, proč by to dítě neznalo taky. Nic z toho nikoho neopravňuje chovat se jako prasopes a očekávat, že ostatní budou věnovat svůj volný čas a energii řešením problému, jehož tazatel nevěnuje ani náznak snahy se normálně zeptat. A i naprostý laik (nikdo jiný by se takto neptal) může položit normální otázku s prosbou o pomoc, protože se nevyzná.

BTW. a že jsi mu teda vrtulníku něco poradil.

helikoptera
Děkuji právě jste mi rozkličoval kdo mi napichl telefon a zbytku nehodlám věnovat energii snad jen doufám že vy děti nemáte nebo spíš vám odešly radši z vaší chýše a snad si tajně čohly vaše 3 vlasy vševěde *palec*
helikoptera
No hlavně že vy pravda znáte ty pravidla slusné komunikace už od první reakce, když už jste ten šéf zeměkoule a taky tady portálu tak vás mohlo napadnout že tu otázku otevře
i člověk který má stejný problém a něčemu podobnému taky nerozumí což dělám i já
a tedy jen reaguju taky na ty slušně odpovědi tak se tedy omlouvám že sem vám tady pobořila vaše bábovičky a frcim pryč protože tady krásně ukazujete přesný obraz naší současné společnosti děkuji tedy za lekci slušného chování *jasne*
thetruth

Koukám helikoptéro nepíšeš tečku na konci věty stejně jako tazatel. Je mi jasné, odkud vítr vane. Tak odleť a nepruď, a svoje světonázory si nech.

helikoptera
*hej*
The Truth, i za pravdu občas někdo dostane tečku.
re4zon
Ja bych jako potreboval jak se dela ten k tomu a nevim jestli jako jo. Nebo ne? A prosil bych vecnou a konkretni radu.

thetruth
hodnocení

0x

Asi je konsternován z toho, že jeho majitel neumí pozdravit, poděkovat předem za odpověď a vlastně ani sesmolit větu či smysluplnou otázku.

hodnocení

0x
USB nic nepřehrává.
Napište nám, co vám z čeho přehrává jen jaké formáty, včetně bitrate a vzorkovací frekvence, a pak se dá možná nějak rozumně odpovědět či poradit.

hodnocení

0x

Tak aspoň, aspoň tři mi dej:

1 - Co to nedělá?

2 - Co TO je?

3 - Fotku nebo podrobnější detaily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]