Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indikátor signálu u televize Samsung

Od: jirka24® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, koupil jsem televizi Samsung UE43DU7172. U staré televize Samsung UE32D5500 jsem si lehce u každého programu našel indikátor signálu a pak mohl doladil lehkým natočením anténou vyšší sílu a kvalitu signálu u některých slabších programů.

U nové televize tento indikátor signálu nemůžu nikde nají. Můžete mi někdo poradit kde hledat a nebo snad už tento indikátor signálu u této televize už vůbec není?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

A co o tom říká nápověda v menu?

hodnocení

3x
Já to znám, číst návod není nic pro inteligenty, tak já to udělal za vás: Menu - Podpora - Autom. diagn. - Informace o signálu.
Dále by info o signálu mělo být vidět v menu ručního ladění.
org.downloadcenter.samsun/...
hodnocení

Je pravda, že jsem 300 stránek návodu nepřečetl. Děkuji za vaši snahu přečíst manuál za mne a dát mi návod jak se dostat k indikátoru signálu u mého televizoru. Já mám ale asi krátké vedení, ale váš odkaz na manuál je na mou asi 15 let starou telku, kterou jsem už uvedl v mém dotazu.

Dal jsem tedy na vás a dal: Menu - Podpora ...a tady jsem tak nějak skončil... Kdeže je ta Autom. diagnostika?

Indikátor signálu u televize Samsung

111®
hodnocení

2x

Automatická diagnostika je na stř. 241

hodnocení

Díky za všechny rady, nějak jsem to našel. Stačilo jen napsat cestu: Menu - Podpora - Péče o zařízení - Automatická diagnostika - Signál vysílání - Zkontrolovat informace o signálu.

111®
hodnocení

0x

A to stačilo kouknout do návodu na netu jen do obsahu

hodnocení

Pomohla stránka i když kapku jiná. Odkaz na stažení návodu, toho správného, jsem nakonec našel, pracně, ale našel. Myslel jsem, že tady to bude daleko daleko rychlejší.

111®
hodnocení

0x

A vaše bedna nemá e-manuál?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]