Nejste přihlášen/a.
po zapojení datového kabelu s iPhonem mobil zavibruje ,ale v notebooku nemohu zařízení najít ,proč?
Zdravím,
přidám se jen okrajově.. Z dotazu je asi zřejmé že jde o Win., sice to neuvádíte..
Ale píši to proto, že někteří označují i macbook třeba notebook, zkrátka noťas..
V případě macbooku pokud nevidí, stane se to zřídka, vynutit ukončení Finderu, pak naběhne.
Pro ostatní případy jsou rady od kolegů..
přesněji nevim co přesně za aplikaci stáhnout ,našla jsem spojení s androidem,no na to nepotřebuji aplikace ,to funguje hned
na vašich foto je, že iTunes není naistalováno...
Verzi Win 11 tam vidíme...
Jaký máte vlastně iOS na iPhone?
Takže jak?
Pokud ho máte opravdu instalovaný, otevřete ho a pak připojte iPhone.
Opravdu by se vám tam měl objevit..
nebo více si přečtěte zde, věnujte tomu pár minut, a dočtěte do konce, není to dlouhé
Bohužel více nepomohu, Win jsem opustil před 15-ti lety. Ale i tehdá vše šlapalo s iTunes s win. Ale časy se mění.
Hodně zdaru
a jen malinko doplním...
iTunes dnes ani pro nové Mac OS už není. Nahradily ho aplikace Hudba, Apple TV a Finder, což je varianta pro Win appka Apple devices.
(U Apple není nic potřeba instalovat, vše toto obsahuje, ale jasně, to je mimo téma.)
Trochu nedoporučuju jiné app, jako WinX Transfer atd.
Pokud potřebujete dobře! spravovat svůj iPhone na Win, postupujte dle návodu. Najdete tam veškerou synchronizaci z iPhone do pc a i obráceně, uložit např. hudbu a obrázky zase do iPhone. Je to nejlepší možnost. Ostatní jsou jen náhražky.
... na kopii Vaší obrazovky je úplně dole jasně vidět, že iTunes nainstalované nemáte. WinX Vám iTunes nenahradí. Někteří to tady sice tvrdí, ale pravda to není. Nainstalujte si napřed iTunes, spusťte je a teprve potom připojte iPhone datovým kabelem - půjde to! Mnphokrát ověřeno praxí - od iPhone S4 přes 12-ku, 13-ku, 15-ku až nyní 16-ku. Vždy to přes spuštěné iTunes fungovalo.
Záleží na tom co chce tazatelka dělat. Ne na všechno je nutný iTunes. Třeba fotky se dají exportovat do PC i jinak.
mám,když jsem ho instalovala znovu předešlou instalaci to chtělo vymazat,viz foto-jak potom tedy v iTunes ten mobil mam najít ,nevim si vůbec rady kde by se měl objevit
vlsta2 prosím kde to najdu ,píšete najdete tam -ale já nevim kde tam potřebuji to vysvětlit více pro paika ,neměla jsem zatím s iPhonem zkušenost
hledal jsem nějaké video, aspoň trochu dobré, nemám moc času, přikládám toto:
mrkněte na to a dejte vědět
jak jsem uvedl, Win nemám, ale ani už na MacOS není. Rád bych vám udělal screen obrazovky a připojil popis, ale bohužel...
Ale, mohl by pomoct kolega "millcom"... Který dle odpovědí ho má a ví co a jak.
Jinak, ve videu sledujte kde stáhnout tu správnou verzi, je to v čase cca 2:02.
Máte-li něco jiného, vše odinstalujte a začněte znovu tou správnou cestou.
V čase od 3:40 je vidět kde najdete svůj iPhone.
děkuji ,na tabulce už vidím že verzi iTunes nainstalovanou mám ,přesto se mi s mobilem nepropojilo
a vybrala jste váš PC jako důvěrohodný a přihlásila se do něj ID v iPhone?
použití Win X Media... vypadá takto, bz připojeného moilu...
nemáte možnost si kabel půjčit od kamarádky nebo od někoho a vyzkoušet?
Taky už mi to připadá že tam bude jediný problém a to kabel...
S origo kabelem máte samozřejmě jistotu. Ale i některé levné fungují. (má letitá zkušenost)
Jj právě to řešim a shánim origo,zatim jsem zkusila již i jiný noťas a výsledek naprosto stejný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.