Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou televizi?

Od: m2310 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám 15 let starou tv která jela přes set top box. Ten mi dnes odešel do věčných lovišť a než si kupovat nový box, tak bych raději novou tv. Koukala jsem na nabídku a moc tomu nerozumím. Chci, aby fungovala přes společnou tv antenu v paneláku. Nechci žádnou placenou. Doteď jsem chytala 35 programů a bohatě to stačilo. Nechci žádný vychytávky apod., protože tomu stejně nerozumím a nepotřebuji to k životu. Poradíte mi prosím jakou koupit? Úhlopříčka 80 cm, aby se mi vlezla do nábytku. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pri tak malej uhlopriecke a nenarocnych poziadavkach je jedno, co kupite, vsetky teraz predavane TV zvladaju bezne frekvencie kanalov v spolocnej antene a STB nebude viac nutny.

m2310
23.03.25 17:58
hodnocení

Děkuji.

halamus
hodnocení

3x

Pokud bych byl limitovaný rozměrem a stačilo by mi něco bez Android TV, tak datart.cz/...
Prodejce si zvolte podle libosti.

m2310
hodnocení

Děkuji. Tuto značku vidím poprvé v životě :) .

jm
Hisense je relativně nová značka. V rodině jsem za 4 roky kupoval 3 a všichni jsou naprosto spokojení.
Dle požadavků vybírejte jen podle rozměru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]