Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu jsou tyto komponenty?

Od: babkazov® odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem kombinovanou lednici Hisense. V obalu s návodem, vaničkou na led a na vajíčka byly tři tyto věci. V návodu o nich není ani zmínka a vůbec nic neukazuje místo, kam by to mohlo patřit. Víte to někdo?

K čemu jsou tyto komponenty?
K čemu jsou tyto komponenty? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Odhaduju, že to bude souviset s možností přehození pantů (otevírání dvířek) na druhou stranu.

hodnocení

3x
Tak Hisense tvrdí, že ty háčky jsou "Originální zarážka dveří".
Ale jak zarážet neporadím.
hisense-obchod.cz/...

Tak tomu říkám přidaná hodnota, kolik můžou být výrobní náklady? *alene*

hodnocení

2x

Hisense máme taky, pravděpodobně ale jiný typ. To uprostřed vypadá skutečně na záslepku děr po (horním) pantu vrchních dveří. Máme obdobnou, taky se třemi kolíčky. Jen tmavě šedou. Vy ji možná nevidíte, poněvadž lednice jsou dnes vyšší než vysoký chlap, ale trůní tam, úplně nahoře. Taky jsem si musel vzít židli, a to mám skoro 2 metry.

K čemu jsou ty dva háčky,to netuším. Jdu utřít prach na lednici :-D-

hodnocení

Aháááá, moc děkuji všem za odpovědi. Už vím a až to budu potřebovat, použiju. Prozatím mohu žít, aniž bych to použila. :-D Hezký večer a krásný víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]