Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
dcera zapomněla heslo do telefonu, takže jsem chtěl udělat reset. Když při vypnutém telefonu dám zvýšení hlasitosti a tlačítko zapnutí, dostanu se sice do menu, kde je standartně factory reset, ale tato volba tady chybí (navzdory návodům na netu)
Je tam pouze "wipe cache partition" a pokud to zvolím, hodí to jen nějaké chyby "ERROR: logwrapper: Cannot log to file /dev/fscklogs/log"
Dá se to nějak řešit?
Myslel jsem heslo do telefonu. Něco si tam nastavila - heslo + otisk, ale po restartu telefonu to chce jen to heslo.
Kde to tam najdu?
Přihlášený jsem, ale žádná správa telefonu tam není.
Předpokládám, že s telefonem něco bude, když v menu pro obnovení chybí tovární reset.
Zabezpečení / Spravovat všechna zařízení / rozkliknout její telefon / telefon / najít moje zařízení / telefon se ozve / dál už uvidíte.
Bohužel - došel jsem až k najít zařízení, ale kromě postupu, že na něho mohu zavolat nebo kontaktovat operátora, nemám žádnou volbu. Přes google to tedy nepůjde.
Klidně mi stačí komplet reset, ale nemá tam tuto funkci dostupnou
Android telefony už dávno nejdou resetnout jen tak do nuly. Z bezpečnostních důvodů zůstane telefon locknutý pod původním Google účtem a bude očekávat původní heslo. Takže jak už tu bylo řečeno několikrát, řešte to skrz účet, reset telefonu je k ničemu.
problém je, že v google účtu o telefonu nic nemám.
tváří se to, jak kdyby byl smazán z telefonu.
nějaká možnost nápravy určitě musí být i tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.