Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké baterky do solární kamery

Od: hurja® odpovědí: 5 změna:
Dotaz:Mám kamery atrapy kde bliká led. Tato kamera je solární, baterie aa. Jaké jsou nejlepší nabíjecí baterie kdy přes den je dobyji slunce/solár a v noci blikají na energii z baterky.
Jsou nějaké speciální/k tomu dolarů aa? Díky

Jaké baterky do solární kamery

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Tam bude nejspíš nepříliš kvalitně vyřešené dobíjení, v létě budou baterie přebíjeny, v zimě podvybíjeny, podobně jako v různých solárních lampičkách. Takže tam kupuji nejlevnější obyčejné NiMh z Lidlu v akci, protože čehokoli lepšího by tam byla škoda.

hodnocení

2x

Mám dobré zkušenosti s akumulátory " ENELOP" . Jsou možná dražší, ale vyplatí se. Mám je skoro 14 let a stále jsou použitelné.

hodnocení

2x

RAVER vyrábí akumulátory pro solární svítidla. Měl jsem je v telefonech, kde vydržely asi 5 let.
ecojas.cz/...

riva
hodnocení

0x

Vzhledem k cenám funkčních kamer nemusí být atrapa to pravé. Dejte tam normální, optimálně napájenou poe.

hodnocení

Bohužel není elprou...takže autobaterie, WiFi, datová karta...
Jedná se o rybník mimo obec...v poli .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]