Nejste přihlášen/a.
zdravím ,
kamaradka mě poprosila jestli bych nenašel ovladač k tomhle modelu televize ecg 32led506prv nic jsem nanašel je to opsano z štitku televize řiká
Vypadá to tak. Ale originál má být nedostupný, takže náhrada - buď od Emerxu nebo se poptat ZDE.
Pochybuju, že ještě najdete na 13 let starou televizi originální ovladač. A ještě tak levnou značku. Můžete být rád, že se ještě vyrábí náhrada (nebo spíš kamaradka).
Bral bych ten od emerxu. Má celkem podobné rozložení tlačítek jako originál. Ten od Vat má jinak rozložený střed. Kamarádka si bude muset zvykat na jiný úchop.
Na druhou stranu ten Vat má míň tlačítek. Tak jí dejte vybrat.
Typ televize je v dotazu celý, i když s menší chybkou vzniklou přehozením dvou písmen. Správně ten typ má být takhle: ECG 32LED506PVR a víc pro identifikaci opravdu netřeba.
@ferax: Sorry jako, ale tohle není můj dotaz. Pouze jsem poznamenal, že typ je v dotazu uveden, napsal ho opravený a zvýrazněný. Příště už to neudělám.
OK, sorry, ale je to napsáno tak hloupě, že jsem to letmým pohledem neviděl. Autor dotazu zřejmě experimentuje.
Když chci někoho napadat, tak se podívám pořádně a ne letmo. Ať pak nejsem za blbce. V dotazu je to napsáno naprosto srozumitelně.
Pak zdrbat rádce jako by to byl autor dotazu tomu už jen nasadilo korunu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.