Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit – mám nový telefon Xiaomi Redmi Pro+14 5G v úžívání asi měsíc.Teď nám měnili v zaměstnání stravenkové karty,tu plastovou jsem si před prvním placením v obchodě aktivovala a vše je ok. Když jsem chtěla platit aplikací v mobilu,hlásí že karta je zablokovaná. Tak jsem se snažila příjít na to, v čem je problém, ale nepovedlo se, v mobilu stále nefunguje.
V nastavení jsem zkoušela NFC vypnout,zapnout,restarovat telefon,nastavit tři různé platební aplikace a nic.Dočetla jsem se, že bych měla zaktivovat HCE,ale to mi zde vůbec nenabízí.
Mohl by mi někdo poradit,co stím ,aby vše fungovalo jako dřív?Děkuji
Zdravím,
Jakou aplikací jste chtěla platit? Google pay touto? pay.google.com/... .Mám taky Xiaomi ,ale starší model a pokud chci platit kartou z jiné banky,prioritní používám Monetu,ale občas požívám virtuální Revolutu ,tak kartu revolutu musím před placením mobilem v google peněžence přepnout na prioritní,jinak to nefunguje aspon u mně.
pokud je to platebné karta banky, koukl bych do stránek banky jaké jsou podmínky pro používání. Nejsem si jistý ale je docela možné že je třeba mít v mobilu i bankovnictví..tak si to prověčte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.