Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NFC nastavení v mobilu

Od: dt odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
potřebuji poradit – mám nový telefon Xiaomi Redmi Pro+14 5G v úžívání asi měsíc.Teď nám měnili v zaměstnání stravenkové karty,tu plastovou jsem si před prvním placením v obchodě aktivovala a vše je ok. Když jsem chtěla platit aplikací v mobilu,hlásí že karta je zablokovaná. Tak jsem se snažila příjít na to, v čem je problém, ale nepovedlo se, v mobilu stále nefunguje.
V nastavení jsem zkoušela NFC vypnout,zapnout,restarovat telefon,nastavit tři různé platební aplikace a nic.Dočetla jsem se, že bych měla zaktivovat HCE,ale to mi zde vůbec nenabízí.
Mohl by mi někdo poradit,co stím ,aby vše fungovalo jako dřív?Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

Jakou aplikací jste chtěla platit? Google pay touto? pay.google.com/... .Mám taky Xiaomi ,ale starší model a pokud chci platit kartou z jiné banky,prioritní používám Monetu,ale občas požívám virtuální Revolutu ,tak kartu revolutu musím před placením mobilem v google peněžence přepnout na prioritní,jinak to nefunguje aspon u mně.

111®
hodnocení

0x

pokud je to platebné karta banky, koukl bych do stránek banky jaké jsou podmínky pro používání. Nejsem si jistý ale je docela možné že je třeba mít v mobilu i bankovnictví..tak si to prověčte.

mate59
hodnocení

0x

Bankovnictví v mobilu není podmínkou,stačí nainstalovat aplikaci peněženka od google,do ní nahrát kartu.

111®

no já někde zachytil že to budou chtít, tak nevím mom. stav--

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]