Nejste přihlášen/a.
Lampička už není,to co by měla poskytovat v mém případě: A/ vyhazuje mi elektriku asi proto,že neexistuje na trhu původní tvar žárovečky,která má rozhýbat tz. lávu,která tvoří horní část, B/ 15 watová nerozvíří náplň a 25 W je vysoká,takže praskne.Je mi to líto,ale otázka je,jak ji zlikvidovat horní část je uzavřena a upozorněním,neotvírat tekutinu je to těžký kousek ve skle a navíc,kam to správně patří. Prosím znalí věci,ne otázky,ale odpovědi.
Osobně bych nechala u vrat ve dnech, kdy je naplánován sběr elektroodpadu. Dvakrát do roka vyhlašuje město.
Jinde na menší vesnici zase zastaví velký nákladní automobil, ke kterému lidé nosí chemický odpad a elektroodpad.
Nevím, kterou variantu ve Vašem bydlišti obec zajišťuje.
Další možnost je lampu odvézt přímo do sběrného dvora.
Žiji ve městě a nikdy, opravdu nikdy, zde sběr elektroodpadu nebyl. Takže všude to nefunguje stejně... Viděl jsem to jen na vesnicích.
Tak to máte nějaký divný sběrný dvůr, u nás berou vše. A nevím proč by nebrali. Když budu mít plný vozík papíru, tak přece nebudu jezdit po městě a rvát to do kontejnerů, co se kam vejde. A pokud vím, tak se nebavíme o papíru, ale o nějakém druhu el. spotřebiče kombinovaného se sklem a kapalinou. Děláte z toho zbytečnou vědu.
Jo to jste mi připomněl šok,kde jsem nesla vyhodit na jiném místě,než bydlím odpadek od svačinky a nahoře byla sklenice s lákem od okurek.Co to jsou za lidi :-o
Jakou výchovu dostal takový člověk :-o ,co nedokáže ani vylít lák s hořčičnými semínky propláchnout sklenici a dát ji do skla/odpadu.Jako já nejsem žádný hnidopich,ale jsem tomu ráda,že se třídí odpad v celé Evropě.
A vy si myslíte, že ten lák, příp. obsah, nebo dokonce vymytí sklenice má na zpracování skla po třídění nějaký vliv? Ne, nemá. A to znám i vysokoškoláky co veškeré sklo pečlivě vymyjí a vysuší, než jej jdou uložit do kontejneru. Těžko uvěřit. Lampu můžete hodit do popelnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.