Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokážou mi v mobilní pohotovosti “pročistit” mobil?

Od: mobyl odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
pokud mám podezření, že v mobilu se děje něco podezřelého, dokážou mi to v mobilní pohotovosti odvirovat, “pročistit”? Jaké máte zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Zálohovat vše důležité a mobil do továrního nastavení.
Nic více nepotřebujete.

vili
hodnocení

0x
Zkušenosti mám takové, že nejlepší bude uložit si důležité věci jinam a nechat projet nějakým antimalwarovým programem, a telefon dát do továrního nastavení.
Ušetříte peníze a navíc při ztrátě telefonu budete mít zálohu.
mobyl
hodnocení

Který program na “pročištění” byste mi doporučil?
vili
Tak předpokládám, že nějaký v PC, kam budete do nějaké složky z mobilu stahovat tu zálohu fotek a dokumentů, už máte. Já třeba používám obyčejný Defender, ale lidé v mém okolí jsou většinou bojácní a stahují si obvykle program třetí strany, který se občas sám jako virus chová. To už nechám na vaší nátuře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]