Nejste přihlášen/a.
S manželkou jsme si pořídili navé mobily EVOLVEO Easy Phone XO nastala potíž s rozlišením.Jak lze dodat jiný vyzváněcí ton než je obsažen v interní nabídce.
Pokud to má Android tak nahrát hudbu nebo stáhnout zvonění z netu a hudbu pak vybrat jak zvonění
Ještě mne napadá nahrát na SD kartu a vozit zpět do mobilu pokud to váš model umožňuje
Je to telefon bez operačního systému, takže tady obecné rady nepomohou. V návodu se o tom nic nepíše. Tipuju, že možnost nahrání vlastní melodie telefon nemá. Zaručeně si to můžete ověřit na zákaznické podpoře.
eshop.evolveo.cz/...
V popisu tohoto mobilu je uvedeno že má možnost 7 melodií a "vlastní". Takže je pravděpodobně možné si vytvořit i vlastní volací ne jenom melodii, ale zvukový záznam i hovorový. Já mám, pro naše mobily s Androidy, vytvořeny "melodie" ve tvaru "volá Jirka, volá Jirka, volá Jirka". A totéž pro všechny důležitější kontakty. A ke každému kontaktu přiřazen tento konkrétní zvukobvý záznam. Takže při "zvonění" mě mobil informuje rovnou kdo volá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.