Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna vyzváněcího tonu

Od: bakicky® odpovědí: 7 změna:

S manželkou jsme si pořídili navé mobily EVOLVEO Easy Phone XO nastala potíž s rozlišením.Jak lze dodat jiný vyzváněcí ton než je obsažen v interní nabídce.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

Pokud to má Android tak nahrát hudbu nebo stáhnout zvonění z netu a hudbu pak vybrat jak zvonění

doplněno 10.03.25 12:19:

Ještě mne napadá nahrát na SD kartu a vozit zpět do mobilu pokud to váš model umožňuje

knick
A pokud by to nefungovalo (šlo by vybrané přiřadit, ale nezůstalo by uložené, což nám dělalo u tel. Realme), musí být patřičný kontakt uložený v zařízení (telefonu), ne na SIMce..

hodnocení

2x

Je to telefon bez operačního systému, takže tady obecné rady nepomohou. V návodu se o tom nic nepíše. Tipuju, že možnost nahrání vlastní melodie telefon nemá. Zaručeně si to můžete ověřit na zákaznické podpoře.
eshop.evolveo.cz/...

hodnocení

2x
Zdravím.
V návodu se píše 7 melodií+možnost vlastní melodie.
Takže projít nastavení a najít.

hodnocení

0x
V popisech slibují, v návodu nevidím. Ve výběru zvonění na YT se zdá, že poslední položkou je vlastní zvonění. Co se stane, když ho vyberete? Jaká je tam nabídka? Druhou cestou by mohlo být jako v chytřejších telefonech, že když tam třeba na kartě máte k přehrání nějakou mp3, že v nabídce bude i něco jako "vybrat jako zvonění".
doplněno 10.03.25 14:32: Mimochodem, proč vám základní zvuky nestačí k rozlišení dvou telefonů?
111®

Třeba protože chce přiřadit jednotlivým lidem

hodnocení

0x

V popisu tohoto mobilu je uvedeno že má možnost 7 melodií a "vlastní". Takže je pravděpodobně možné si vytvořit i vlastní volací ne jenom melodii, ale zvukový záznam i hovorový. Já mám, pro naše mobily s Androidy, vytvořeny "melodie" ve tvaru "volá Jirka, volá Jirka, volá Jirka". A totéž pro všechny důležitější kontakty. A ke každému kontaktu přiřazen tento konkrétní zvukobvý záznam. Takže při "zvonění" mě mobil informuje rovnou kdo volá. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]