Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolikrát se platí polatek za televizi?

Od: lukini odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

mám takový dotaz: trvalé bydliště mám doma, kde mám 2 TV, na chalupě mám také 2 TV . Chtěl bych se zeptat zda nevíte kolik poplatků musím každý měsic za Tv uhradit? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

4x

Sebod, nesouhlas!

Platí se pouze za 1 televizi, další jsou zdarma! tvp.ceskatelevize.cz/...

sebod*

Nojo. Tak se omlouvám. Jen jsem chtěla televizi zvýšit tržby *hi*. Platí mě za to *haha*

Asi mám tuto informaci proto, že v práci jsme měli platit z každé televize. A jelikož byla v každém autě, tak by to byl docela balík. Takže jsme stejně platili jen z jedný.

Děkuji za opravu a omlouvám se.

hop®

Sebod, v práci samozřejmě ano, to jsou jiné podmínky než pro fyzickou osobu. tvp.ceskatelevize.cz/...

kt8d5*
hodnocení

2x

Pokud nejste podnikatel, tak platíte POUZE za jednu televizi.

sebod*
hodnocení

0x

Správně 4 poplatky. Za KAŽDÝ televizor. Ale takový sponzor snad nebudete?

lukini
hodnocení

Každý píše něco jiného, jsou to celkem dvě domácnosti ale já mám trvalé bydliště jen doma a na chalupu jezdívám jednou týdně. Ani z článku není jasné kolik poplatků musím zaplatit v případě dvou domácností: domov + chaplupa= X

Poradí někdo? Děkuji

hop®

Jste fyzická osoba a všechny televize jsou Vaše osobní, takže platíte pouze jedenkrát!

mkat*
hodnocení

0x

Mali by ste platit len JEDEN poplatk.Ved ked ste doma nepozerate telku na chalupe, a ked ste na chalupe tak opacne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]