Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekající se videonahrávka Android

Od: luveja® odpovědí: 2 změna:
Dobrý den
Po velmi dlouhé době jsem se chtěl podívat na videonahrávky(dovolená,rodina atd.), které mám v galerii a na paměťové kartě.Některé nahrávky se sekají(zvuková stopa však běží v pohodě). Zkusím to spustit znovu,tak se to začne zasekávat v jiném úseku videa.Je zajímavé, že se to děje u videí převážně pořízených z mého mobilu Samsung Galaxy Xcover 5.Zkoušel jsem vyndat a znovu zandat paměťovou kartu, udělat restart v mobilu a stále nic.Jedině mně napadá chyba někde v nastavení, což nevím kde hledat.Poradíte někdo? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Nestiha to cist z karty nebo dekodovat. Prvni je pravdepodobnejsi. Zkus to prehrat to interni pameti, jestli to bude hrat normalne, potrebujes rychlejsi kartu.
hodnocení

Tak jsem to zkusil v interní paměti mobilu a super Zatím funguje, děkuji.Jen v paměťových kartách se příliš nevyznám.Stávající mám takovouto (viz příloha) a s té se asi nepozná jakou má rychlost?Pokud budu kupovat novou, musím koukat na rychlost zápisu nebo čtení?
Sekající se videonahrávka Android

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]