Nejste přihlášen/a.
Mám pokojovou anténu a přenosnou TV, koupila jsem k TV nový nabíjecí kabel, univerzální, starý se poškodil, při nabíjení ale TV nehraje, sekne se. Nevíte proč?
Nevidím důvod problému..ještě dotaz, dá se koncovka kabelu zasunout v obou polohách? Myslím ty vidličky, většinou bývají kolíky o různých průměrech... Ještě mně napadá; k tv máte i nabíječku do auta, zkuste v autě, jak se bude tv chovat...možná to něco vypoví...vyjasní, zda je problém v nabíječce nebo v tv
Těžko říct... Adaptér je obyčejný 9V na 1,5A a náhradní taky. Dokonce české výroby... Jedině tak zkontrolovat zda je dobře nastavený? Lepší by bylo poslat fotku nastavení přepínače...
Ten je na 9V. Nevím, či můžu nastavit 12V, když na TV je psané 9-12, tak předpokládám, že bych mohla.
Ten je české výroby asi jako já papež...Solight je kompletně přeznačkovaná čínská výroba. A kvalitavně mnohem níž než takový Emos, který sice dělá úplně to samé, ale vybírá (nebo vybíral, jsem z branže delší dobu, takže nemám aktuální přehled) kvalitnější produkty. Ono stačí, že Solight byl původně Solid, a ta kvalita stála tak za h..., že se raději přejmenovali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.