Nejste přihlášen/a.
jsem uz starsi rocnik a moc toho s mobilem neumim. Zacal zlobit,dlouho se nabiji,u jineho mobilu kdysi jsem to mel, opravili mi nabijeni,pry u Samsungu se to stava. Myslim,ze to je ted stejny problem.
Mam doma jiny funkcni mobil,chci ho pouzivat behem opravy. Kdyz prendam Sim do toho druheho,kde si muzu zkontrolovat,jestli mam vse ulozene.,myslim,ze mi to nekdo nastavil,aby se to ukladalo,ale pro jistotu?
V tom starem si platim Eset, v tom novem je Avg,bude to problem? A budu moct normalne platit online,jit na vsechny stranky atd.?
Prosim polopaticky,dekuji
Neodpovím vám na otázku, ale ušetřím vám peníze - Eset přestaňte platit, naprosto k ničemu. Vyhazujete peníze oknem.
Jinak na otázku se dá odpovědět těžko, nevíme, co vše očekávate, že najdete. Kontakty, pokud jsou synchronizované s účtem, měl by jste je najít. Fotky - fotíte a máte zálohu do cloudu? Pokud ano, tak by to mělo být v pohodě, ale stejně doporučím stáhnout. Záložky/hesla - máte prohlížeč synchronizovaný? Poznámky, synchronizované?
Ale obecně, tak to musíte vědět vy, co používate, tak se přihlašte na druhém telefonu a projděte si, zda tam vše je. U smartphonu je taková variabilita, na to se nedá z patra odpovědet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.