Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světelný řetěz bez koncovky

Od: frimlik odpovědí: 4 změna:

Koupili jsme dům a vedle domu na stromku nám byl zanechán světelný řetěz. Řetěz ale nemá koncovku (končí dvěma odhalenými drátky, vizte foto) a byl zapojen "na partyzána" do adaptéru (drátky jen tak zastrčeny do otvorů). A aby spoj držel a byl "voděodolný", zafačovali jej elepáskou.

Já bych rád toto spojení uvedl do pořádku. Ale ať jsem hledal jak jsem hledal, nemohl jsem najít koncovku s šroubovanými/pájecími kontakty a převlečnou maticí a k ní vhodný adaptér.

Je tu někdo, kdo by mě navedl správným směrem? Je vůbec něco takového?

Podotýkám, že řetěz i adaptér bych rád zachránil, ale nenašel jsem na internetu nic, co by se dalo na adaptér našroubovat.

Předem díky.

Světelný řetěz bez koncovky
Světelný řetěz bez koncovky #2
Světelný řetěz bez koncovky #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevím jestli se ta koncovka prodává samostatně, co prodlužovací kablik?
kondik.cz/...

hodnocení

0x

Doplním juraja...něco z toho

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, patrně se to předchozímu majiteli zlomilo, nebo to na prase uříznul, aby to někde protáhl. Vzhledem k ceně (řetězy jsou do 200,-Kč dnes) se to moc nevyplatí řešit. Řetěz si nechte někam, kde lze třeba použít napájení baterií,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]