Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte někdo realnou zkušenost z venkovní IP kamerou, která má kvalitní obraz i na "větší" vzdálenost? Bude v 2. patře a snímat bude prostor 10-20 metrů vzdálený. Četl jsem spoustu recenzí a jsem z nich zmatenější, než když jsem se začal zajímat. Původně jsem chtěl pořídit nějakou TAPO kameru za lidovou cenu do 2k, ale někteří si stěžovali na vzdálenost, tak hledám alternativu. Díky za případnou odezvu
Mám na RD celkem 6 venkovních kamer Hikvision a k nim rekordér. Jsou namontované už přes 3 roky venku na podhledu střechy a jsem s nimi velmi spokojený. Konkrétní typ kamery je v příloze. Jediné, co mne trochu zlobí, je občasný problém s kabelem u napájecího konektoru převodníku UTP->BNC - viz obrázek. Ačkoli se v tom místě napájecí kabel prakticky nepohybuje, neboť převodník je napevno uchycený k desce, tak přesto v tom místě dochází k občasnému přerušení napájení. Stačí kabelem trochu pohnout a napájení do kamery naskočí (chystám se to vyřešit pevnou svorkovnicí pro napájení kamer). Jinak kamery samotné jsou z mého pohledu a vzhledem k mým potřebám naprosto dostačující a spolehlivé.
![]() |
Datasheet_EN_DS-2CE78H8T-IT3F-1.pdf | 1.07 MB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.