Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na venkovní IP kameru

Od: kubrt odpovědí: 3 změna:

Zdravím, máte někdo realnou zkušenost z venkovní IP kamerou, která má kvalitní obraz i na "větší" vzdálenost? Bude v 2. patře a snímat bude prostor 10-20 metrů vzdálený. Četl jsem spoustu recenzí a jsem z nich zmatenější, než když jsem se začal zajímat. :) Původně jsem chtěl pořídit nějakou TAPO kameru za lidovou cenu do 2k, ale někteří si stěžovali na vzdálenost, tak hledám alternativu. Díky za případnou odezvu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám na RD celkem 6 venkovních kamer Hikvision a k nim rekordér. Jsou namontované už přes 3 roky venku na podhledu střechy a jsem s nimi velmi spokojený. Konkrétní typ kamery je v příloze. Jediné, co mne trochu zlobí, je občasný problém s kabelem u napájecího konektoru převodníku UTP->BNC - viz obrázek. Ačkoli se v tom místě napájecí kabel prakticky nepohybuje, neboť převodník je napevno uchycený k desce, tak přesto v tom místě dochází k občasnému přerušení napájení. Stačí kabelem trochu pohnout a napájení do kamery naskočí (chystám se to vyřešit pevnou svorkovnicí pro napájení kamer). Jinak kamery samotné jsou z mého pohledu a vzhledem k mým potřebám naprosto dostačující a spolehlivé.

Datasheet_EN_DS-2CE78H8T-IT3F-1.pdf 1.07 MB
Tip na venkovní IP kameru

riva
hodnocení

0x

Za dobrou cenu jsou z Číny. Požadoval bych protokol onvif, napájení poe a když na delší vzdálenost tak optický zoom a hodí se i možnost pohybu pan/tilt. Rozlišení od 5MP. Kolem baráku mám pár starších, ale dnes bych bral něco jako

vi.aliexpress.com/...

kde je možnost kromě připojení LAN kabelem i wifi.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, kamery sice ještě nemám, ale pokud to k něčemu má být, tak hledejte modely s minimálně 2K, lepší 4K rozlišením. FHD je na tom dost bídně a venku vůbec není poznat případný zloděj, auto,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]