Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr settoboxu?

Od: maja31 odpovědí: 8 změna:

chtěl bych si koupit setobox,mužete mi poradit jekej? jakej je dobrej a mate s nim zkušenost?díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Záruka kavlitních STB je Strong, Maskom,TechniSat cena ovšem bývá vyšší. Osobně používám Optex Alitek 8841 a Evolve DT-2025 TWIN tyto dva STB mohu jen doporučit, výborná citlivost tuneru (přijímám dálkové DVB-T a bez problému) Dobrá čeština a velmi jednoduché menu.Ještě je u obou možnost nahrávání přes USB a Evolve má vestavěné dva tunery takže je možno nahrávat a sledovat jiný program. Za ty peníze super. Posuďte sám. easytech.cz/... easytech.cz/...

Možná když prohledáte net najdete je ještě levněji.

hodnocení

1x

Malinký settobox, citlivost je slušná a umožňuje nahrávat na připojenou flashku. Z flashky dokáže přehrávat videa různých formátů, fotografie a zvukové záznamy (MP3). Je jednotunerový tak lze nahrávat jen sledovaný program. Připojí se rovnou do zástrčky SCART a vůbec nikde nepřekáží, má všechny funkce jako "dospělý"settobox. EPG, zobrazení 9 málých náhledů programů najednou, timeshift, programovatelné nahrávání... Nahrávky lze přenést z flashky do počítače a dále zpracovat, soubory jsou s koncovkou TS. Já osobně bych dnes žádnou krabici, která jen překáží a vede k ní změť kabelů nekupoval. Ten první vlastním a jsem spokojen, předpokládám, že ty ostatní budou hodně podobné.

alza.cz/...

alza.cz/...">http://www.alza.cz/digitalni-vysilani/pozemni-dvb-t/set-top-boxy/s-moznosti-nahravani/28851806.htm#CatId=28851806&limit=&prod=1902,&pn=PriceUp&Pg=0

alza.cz/...

doplněno 07.08.10 08:07:

alza.cz/...

patronka*
hodnocení

0x

Nebudu radit konkrétní typ, ale poptala bych se sousedů, který settopbox jim dobře funguje.Nám se stala v Praze taková záhada.Já a kamarád jsme si úplně v začátcích dig.vysílání koupili každý jinou značku ve zhruba stejné ceně.Mně fungoval bezvadně, kamarádovi běhaly jen šikmé pruhy.Přinesl svůj stb ke mně, naladili jsme ho a vše v pořádku.Vrátil se domů a zas šikmé pruhy.Pak jsme ještě různě měnili antény, až mne nakonec napadlo, aby zkusil můj stb u sebe doma - fungoval bezvadně.Tak jsme si je k všeobecné spokojenosti vyměnili.Bydlíme ve stejné ulici a kamarád má dokonce kvalitnější anténu.V obchodě nám to vysvětlit nedokázali a nikdo se nás neptal třeba na značku TV.

hodnocení

0x

Já bych se spíše zeptal jestli používáš video a občas si neco z televize nahraješ? Pokud ano tak se dívej po dvoutunerovým STB s pevným diskem a video pošli na smetiště dějin. Pokud nenahráváš stačí ti jednotunerový a v podstatě jakýkoliv.

zikjasa*
hodnocení

0x

Pro tv přijímače staršího data se doporučuje stb s modulátorem.

Pro TV přijímače které nemají videovstup se doporučuje STB s modulátorem a to nemusí být nutně staršího data a naopak i hodně starý exempář může ten videovstup mít.

hodnocení

0x

Ale šikmé pruhy na settoboxu nejsou spůsobeny přijímačem ani anténou, ani ničím jiným na co by si měl člověk dávat pozor při výběru. To bylo jen špatné nastavení settoboxu a TV a náhodou vám to při tom zkoušení mezi sebou takhle vyšlo. Já to vidím tak , že ze settopboxu lezlo RGB a jedna TV byla na RGB a druhá na kompozitní video - pak to udělá šikmé pruhy.

hodnocení

0x

jedno z nejlepších hodnocení na internetu měl vždycky Technisat digipal. Stával snad i 3 tisíce a teď už snad kolem litru bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]