Dobrý den, poprosím o radu,mám zde malý spínaný zdroj,u kterého je vystřelený integrovaný obvod,bohužel tak blbě,že není možné přečíst označení.Poslední dvě čísla jsou 37.Neví prosím někdo o jaký typ by se mohlo jednat,případně čím nahradit?Moc děkuji.
Jako jo. Má cenu to řešit, když je to na společné desce nějakého přístroje. Viz. pračky, myčky, sušičky, atd...
babetka
Zdravím, poprosím ještě jednou o pomoc,objednal jsem švába dle rady,problém je,že ten nový má oproti tomu starému úplně jinak nožičky.Přikládám fotku.zřejmě to není ten typ co jsem si myslel.Moc děkuji za rady.
Zdravím bery. když je položím vedle sebe, výřezem vlevo,tak tam kde měl původní čtyři nožičky,tak u nového jedna chybí a ty čtyři nohy jsou na druhé straně.Děkuji za pomoc.
A co říká datasheet? Vedou ty přebývající nohy uvnitř někam? A na desce?
babetka
Zdravím bery, V datashetu se moc neorientuji,na desce,kde by měli být dle správné polohy čtyři nožičky,jsou jenom dvě dirky a na druhé straně by jedna nožička chyběla.Děkuji.
hujerbratr
Hoj všichni- zde přímý důkaz toho, když se snaží neznalec věci opravovat! Jak píše Peter kup nový zdroj. Tento IO je jistě jinej, když nesouhlasí číslování nožiček! Porovnat s datasheetem neumíš,podívat se na desku, kam který spoj vede?
Záleží ještě na tom, zda je šváb příčina nefunkčnosti, či až důsledek... Obecně vzato pokud to není vzácný exemplář a nebo majitel nemá rád výzvy za každou cenu, tak vyhodit a koupit nový...
babetka
Dobrý den, děkuji Všem za pomoc,moc si toho vážím.Děkuji.
není to tento? spíše druhý po kliknutí na šiptku vpravo? ebay.com/...
babetka
Zdravím 111 děkuji,podle vývodů by to mohlo být,problém je,že na tom stávajícím chybí popis a poslední čísla vypadají jako 37,nebo 87,jistá je jenom ta 7.Děkuji za ochotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.