Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy bude digitální vysílání v Zlínském kraji?

Od: romann18 odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer, kdy bude prosím digitální vysílání ve Zlínském kraji? To potom nechytnu ani ze začátku analogový signál? Musím si koupit set-top box? Nebo kdybych si koupil novou TV chytnu na ni nyní analog . i digitální signál? Vysvětlí mi to někdo prosím?
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

tady ceskatelevize.cz/...

máš všechny termíny. Ke staré kup STB (pokud tedy to již neumí, nevím co se skrývá pod Tvou starou TV), nová TV (LCD, plazma) bude téměř jistě připravena na digitál.

romann18
hodnocení

Díky, nevíte prosím zda bude možné nějakou dobu využívat buď analog. signál nebo digitální? Nebo to přejde na digital. ze dne na den?
Díky

hanher*

Přepnutí probíhá ze dne na den.

Mnoho lidí je již připravených, tak je tato změna nezaskočí . . .

hanher*

Zde máte seznam obcí i s datumy přechodu.

mvcr.cz/...

hodnocení

0x

Vetšinou se vypne analog a místo něho se zapne digitál. Takže pak koupit buď STB nebo novou televizi. Záleží co se vyplatí, ale pokud televize už pamatuje nějakej pátek tak je akorát tak čas koupit novou, chytneš na ní jak analog tak digitál, ale nebran se digitálu, pokud to jen trochu jde tak už na analog zapomeň.

zikjasa*
hodnocení

0x

Z vysílačú Zlín a Valašské Klobouky začne signál dvb-t fachčit 1.9.2010 tak se už připravujte.Zatím tv ČT.

romann18
hodnocení

Dobrý den,

mám v tom zmatek, poradí mi někdo kdy prosím přejde analog. na digitální signál a na kterých programech v okolí Rožnov pod Radhoštěm?
Děkuji moc

hop®

Ještě máš necelé dva roky čas. ;)

digitalne.tv/...

zikjasa*

Pokud by někoho zajímala tv ČT4 sport tak pozemně digitálně máte v tom okolí šanci od doho data co jsem psal.

radegast*

Na ČT2 už máš přípravu, čtvorčeky

romann18
07.08.10 20:56
hodnocení

Díky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]